Balustrade sticla ABRA 100

balustrade-sticla-abraconstruct

Sticla este un material complex care nu se demodeaza in timp aducand un plus de eleganta si stil spatiului amenajat sau cladirilor unde optam pentru balustrade din sticla.

Sticla recomandata pentru balustrade este de minim 12 mm securizata si laminata ( sticla duplex)

De ce sticla laminata? Deoarece pentru toate constructiile din sticla montate la inaltime avem nevoie de siguranta. Sticla securizata si laminata o recomandam pentru acest tip de lucrari. Sticla laminate ( duplex) pentru balustrade sau lucrari executate la inaltime, in momentul spargerii ea ramane pe pozitie fara sa accidenteze persoanele din jur. In schimb sticla doar securizata in momentul spargerii, cade de pe pozitie fragmentandu-se in bucati mici netaioase care pot acchidenta persoanele in momentul impactului

Componente sistem

Balustrade sticla Abra 150

balustrade-din-sticla-premium-100-abra

Balustrade sticla Abra 200

balustrade-sticla-securizata-abra-prmium-200

De ce balustrade din sticla AbraConstruct?

Pur si simplu iti personalizeaza cladirea, iti ofera siguranta si ani indelungati, aspect de nou!

Balustrada din sticla reprezinta un element decorativ si de siguranta ce poate fi utilizata atat la interior, cat si la exteriorul locuintelor, cladirilor de birouri,  zonelor rezidentiale sau cladirilor puiblice. Cand vorbim de realizarea unei balustrade din sticla, este esential sa alegem, in primul rand, modalitatea de prindere corecta, in functie de care se stabileste si tipul si grosimea sticlei.

Balustradele din sticla, transparente si fara rama sunt alegerea perfecta pentru a crea iluzia de libertate si spatiu deschis.

Balustrade sticla Abra 300

balustrade-sticla-securizata-abra-premium-300