ABRA 200 – SISTEM BALUSTRADA

balustrade-sticla-securizata-abra-200

Cel mai potrivit și nou sistem pentru toate conexiunile exterioare este MGS Premium M200. Fixându-se în lateral, economisește din spațiul util al construcției. Sistemul este unul performant, rezistent și elegant, fiind perfect pentru un design modern.

 

DETALII MATERIALE

Balustrada din sticla cu prindere laterala ABRA 200
Cu 4 tipuri de mână curentă, sistemul nostru conferă originalitate și identitate specifică designului pe care îl doriți.
Lungimea profilului este de 4 ml
Lungimea capacului de mascare este de 6 ml
Tip geam: de 6.2.6 mm si 8.2.8 mm laminat si securiat.

Executam la comanda orice model de balustrada din sticla: iluminate, curbate, sablate, pictate, serigrafiate, folii colorate, fumurii

Montaj profesional & Garantie

  • Termenul de executie pentru balustrade din sticla variaza intre 10-30 zile lucratoare in functie de complexitatea proiectului
  • Garantia materialelor este cea oferita de producator
  • AbraConstruct, pentru buna executie ofera o garantie de 12-24 luni

Acordam o atentie deosebita aspectelor legate de siguranta.
Asiguram cel mai inalt nivel de securitate folosind sisteme de prindere profesionale de la cei mai renumiti producatori de sisteme arhitecturale.
Executam la comanda orice model de balustrada din sticla: iluminate, curbate, sablate, pictate, serigrafiate, folii colorate, fumurii

COMPONENTE

DETALII TEHNICE

De ce balustrade din sticla AbraConstruct?

Pur si simplu balustradele din sticla iti personalizeaza cladirea, iti ofera siguranta si ani indelungati, aspect de nou!

Balustrada din sticla reprezinta un element decorativ si de siguranta ce poate fi utilizata atat la interior, cat si la exteriorul locuintelor, cladirilor de birouri,  zonelor rezidentiale sau cladirilor puiblice.

Cand vorbim de realizarea unei balustrade din sticla, este esential sa alegem, in primul rand, modalitatea de prindere corecta, in functie de care se stabileste si tipul si grosimea sticlei.

Balustradele din sticla, transparente si fara rama sunt alegerea perfecta pentru a crea iluzia de libertate si spatiu deschis.

Ce sticla recomandam?

Sticla este un material complex care nu se demodeaza in timp aducand un plus de eleganta si stil spatiului amenajat sau cladirilor unde optam pentru balustrade din sticla.

Sticla recomandata pentru balustrade este de minim 12 mm securizata si laminata ( sticla duplex)

De ce sticla laminata?

Deoarece pentru toate constructiile din sticla montate la inaltime avem nevoie de siguranta. Sticla securizata si laminata o recomandam pentru acest tip de lucrari. Sticla laminate ( duplex) pentru balustrade sau lucrari executate la inaltime, in momentul spargerii ea ramane pe pozitie fara sa accidenteze persoanele din jur. In schimb sticla doar securizata in momentul spargerii, cade de pe pozitie fragmentandu-se in bucati mici netaioase care pot acchidenta persoanele in momentul impactului.

Rezistenta si un aspect personalizat

balustrade-sticla-securizata-abra-200-2