Balustradele din sticla ABRA Premium 100 cu sistem de susținere a panourilor de sticlă cu fixare pe podea, fiind din aluminiu, conferă un aspect deosebit prin contrastarea puternică cu fragilitatea aparentă a sticlei. Balustradele din sticla laminata si securizata  ABRA Premium 100 Eete un sistem performant, eficient și durabil, garantat prin standarde de calitate recunoscută. Cu 3 variante de capace ornamentale și 4 tipuri de mână curentă, sistemul nostru conferă originalitate și identitate specifică designului pe care îl doriți.

Caracteristici Balustrade din sticla

  • Cu 3 variante de capace ornamentale
  • Cu 4 tipuri de mână curentă, sistemul nostru conferă originalitate și identitate specifică designului pe care îl doriți.
  • Lungimea piesei este de 15 cm, iar a celor 3 variante de capace ornamentale este de 6 m.
  • Tip geam: de 6.2.6 mm si 8.2.8 mm laminat si securiat.
Sticla laminată și securizată este un material foarte rezistent la intemperii și acțiuni mecanice.

Montaj si garantie:

  • Termenul de executie : 10 – 20 zile lucratoare .
  • Garantie pentru montaj balustrade : 6 ani.
  • Acordam o atentie deosebita aspectelor legate de siguranta
  • Asiguram cel mai inalt nivel de securitate folosind sisteme de prindere profesionale de la cei mai renumiti producatori de sisteme arhitecturale.
  • Executam la comanda orice model de balustrada din sticla: iluminate, curbate, sablate, pictate, serigrafiate, folii colorate, fumurii
     

balustrade-sticla-abraconstruct

De ce recomandam sticla laminata si securizata la balustrade!

Sticla laminată este o sticlă stratificată de securitate care se compune din două sau mai multe foi de sticlă, asamblate, pe toată suprafața, cu ajutorul unuia sau mai multor filme de polivinil butiral (PVB). Filmul PVB care la sfârșitul procesului de fabricație unește solid foile de sticlă, asigură transparență, elasticitate și aderență în timp. Aceste proprietăți permit sticlei laminate să nu elibereze fragmente periculoase de sticlă în caz de impact. Alegerea tipului de sticlă laminată se face în funcție de natura riscului și importanța acestuia: rănire, cădere, vandalism și efracție. Sticla laminată este o sticlă stratificată de securitate care se compune din două sau mai multe foi de sticlă, asamblate, pe toată suprafața, cu ajutorul unuia sau mai multor filme de polivinil butiral (PVB). Filmul PVB care la sfârșitul procesului de fabricație unește solid foile de sticlă, asigură transparență, elasticitate și aderență în timp. Aceste proprietăți permit sticlei laminate să nu elibereze fragmente periculoase de sticlă în caz de impact. Sticla laminată este folosită pentru o gamă largă de aplicații: de la ferestrele și terasele locuințelor, la fațade, uși sau cabine expoziționale în muzee, fiind alegerea evidentă pentru a oferi protecție și siguranță. Alegerea tipului de sticlă laminată se face în funcție de natura riscului și importanța acestuia: rănire, cădere, vandalism și efracție.     Apreciem interesul dumneavoastră pentru produsele ABRACONSTRUCT și vă încurajăm sa solicitati oferta noastra pentru proiectele dumneavoastra. Asteptăm cu interes să auzim de nevoile dumneavoastră