Balustrade din sticla AbraConstruct

Balustrade din sticla ABRA Construct cu sistem de susținere a panourilor de sticlă cu fixare pe podea, fiind din aluminiu, conferă un aspect deosebit prin contrastarea puternică cu fragilitatea aparentă a sticlei.

Balustradele din sticla laminata si securizata  ABRA Construct este un sistem performant, eficient și durabil, garantat prin standarde de calitate recunoscută.

Cu 3 variante de capace ornamentale și 4 tipuri de mână curentă, sistemul nostru conferă originalitate și identitate specifică designului pe care îl doriți.

balustrade-sticla-AbraConstruct

De ce recomandam sticla laminata si securizata la balustrade!

Sticla laminată este o sticlă stratificată de securitate care se compune din două sau mai multe foi de sticlă, asamblate, pe toată suprafața, cu ajutorul unuia sau mai multor filme de polivinil butiral (PVB).

Filmul PVB care la sfârșitul procesului de fabricație unește solid foile de sticlă, asigură transparență, elasticitate și aderență în timp. Aceste proprietăți permit sticlei laminate să nu elibereze fragmente periculoase de sticlă în caz de impact.

Alegerea tipului de sticlă laminată la balustrade, se face în funcție de natura riscului și importanța acestuia: rănire, cădere, vandalism și efracție.

Sticla laminată este o sticlă stratificată de securitate care se compune din două sau mai multe foi de sticlă, asamblate, pe toată suprafața, cu ajutorul unuia sau mai multor filme de polivinil butiral (PVB).

Aceste proprietăți permit sticlei laminate să nu elibereze fragmente periculoase de sticlă în caz de impact.

Sticla laminată este folosită pentru o gamă largă de aplicații mai ales la balustrade din sticla si pentru constructiile din sticla montate la inaltime fiind alegerea evidentă pentru a oferi protecție și siguranță.

Apreciem interesul dumneavoastră pentru produsele ABRACONSTRUCT și vă încurajăm sa solicitati oferta noastra pentru proiectele dumneavoastra. Asteptăm cu interes să auzim de nevoile dumneavoastră

Personalizeaza cladirea cu balustrade AbraConstruct

De ce balustrade din sticla?

Pur si simplu iti personalizeaza cladirea, iti ofera siguranta si ani indelungati, aspect de nou!

Balustrada din sticla reprezinta un element decorativ si de siguranta ce poate fi utilizata atat la interior, cat si la exteriorul locuintelor, cladirilor de birouri,  zonelor rezidentiale sau cladirilor puiblice. Cand vorbim de realizarea unei balustrade din sticla, este esential sa alegem, in primul rand, modalitatea de prindere corecta, in functie de care se stabileste si tipul si grosimea sticlei.

Balustradele din sticla, transparente si fara rama sunt alegerea perfecta pentru a crea iluzia de libertate si spatiu deschis.

balustrade-sticla-abraconstruct

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *