Usi Glisante din sticla

Usi glisante - lumină naturală abundentă, aer liber, aer curat fara a lua din spatiu.

O usa glisanta din sticla, este un tip de uși glisante în arhitectură și construcții care asigura acces la lumină naturală abundentă, aer liber, aer curat fara a lua din spatiu.
O ușă glisantă din sticlă este formata din panouri fixe si panouri mobile care impreuna formeaza o singura unitate – usa glisanta.
Usa glisanta din sticla este executata din geam de 8-10 mm securizat, clar, sablat, colorat sau personalizat in functie de preferintele beneficiarului. Toate uslie din sticla securizata AbraConstruct sunt executate cu dimensiuni pe comanda. Accesorizarea usilor glisante din sticla se face cu sisteme de glisare din inox sau aluminiu ce pot fi vopsite in nuante RAL. Toate accesoriile usilor le recomandam in functie de preferintele clientului si design-ul incaperii.
AbraConstruct iti ofera o gama larga de accesorii pentru usi din sticla de la cei mai renumiti producatori din europa cum ar fi Dorma, Geze si Hafele.

Produse agrementate si testate - Garantie 24 luni

usi-glisante-culisante-sticla-Agile-abraconstruct-2
Toate produsele noastre sunt certificate, agrementate si testate, astfel incat garantia noastra sa fie una reala si produsul sa reziste ani indelungati.
Usi glisante din sticla le recomandam pentru camere de hotel, apartamente și reședințe, pentru vederi largi, acolo unde spatiul este intunecat si se doreste mai multa lumina naturala si aerul proaspăt.

Usile glisante de sticla sunt utilizate în mod obișnuit si în unele regiuni ca uși între camerele interioare ale unei case, o curte, punte, balcon, terasă, o zonă de grădină, gratar sau piscina.

 

Cu usile din sticla Lumina patrunde in incapere

usi-glisante-culisante-sticla-manet-abraconstruct-10

Usile din sticla produse de AbraConstruct sunt de asemenea folosite în designul interior, de multe ori în birouri și zone de vânzări pentru a oferi spatii de birouri privat dar accesibil vizual.

În interioarele rezidentiale, usile din sticla securizata sunt solicitate de foarte multe ori din geam sablat, mat sau colorat, pentru intimitate dat totodata pentru a permite luminii naturale sa patrunda mai mult în locuință și să se extindă sentimentul dimensiunii spațiale interioare.

O usa din sticla securizata poate fi instalata la exterior sau montate în interior, oferind un design unic si o siguranta înaltă de securitate.

In functie de necesitati, puteti opta pentru o usa glisanta din sticla securizata fara rama care asigura design unic si vizibilitate sau, o usa glisanta cu rama care asigura o izolatie termica foarte buna.

Accesorizarea pentru care optati, culoarea sau modelul sticlei poate inbunatati aspectul usii dorite si va putem realiza usa din sticla dorita, care poate fi accesoriul care lipsea din incaperea dumneavoastra.

Copertine Sticla

Practica si estetica

COPERTINE DIN STICLA
Copertinele din sticla oferă o caracteristică atractivă și practică a unei clădiri.
Montate în afara ușilor de intrare, copertina din sticla protejează oamenii care intră în clădire și permite luminii naturale sa patrunda până la zona de intrare. Sticlă transparentă pentru copertine este o alegere estetica si moderna, care personalizeaza cladirea intr-un stil aparte. Copertinele din sticla de la intrare sunt prin definiție pozitionate deasupra capului, deaceea, sticla din care sunt produse copertinele AbraConstruct, este de o grosime minima de 12 mm, laminata si securizata iar sistemele de prindere sunt din inox inoxidabil cu o mare putere de sustinere.

AbraConstruct foloseste cele mai calitative sisteme de sustinere pentru copertine din sticla. Copertinele din sticla AbraConstruct sunt produse pe comanda, la dimensiunile si formele dorite de Arhitect sau Beneficiar.
Sticla folosita in constructiile si amenajarile executate, conectorii, accesoriile si sistemele de sustinere sunt din inox de cea mai inalta calitate, de la cei mai renumiti producatori din Europa importate direct.

Copertinele din sticla pentru orice proiect realizat de AbraConstruct, sunt supuse unor sarcini de vânt și de zăpadă, prin urmare, este important să se determine rezistența corectă a sticlei care urmează să fie utilizata.
Serviciul nostru de consultanță tehnică poate oferi grosimi de sticlă calculate special pentru construcțiile din sticlă in cazul incarcaturilor de zapada sau vant.

Personalizeaza cladirea intr-n stil aparte

copertine-sticla-securizata-abra-construct

Pereti din sticla

O solutie moderna de compartimentare

Alegeți pereți despărțitori din sticlă securizata pentru amenajarea locuintei, birourilor sau spatiilor intunecate.

Sunt persoane care aleg caramida, atlele rigipsul iar altele aleg sticla pentru pereti din interiorul birourilor sau chiar a caselor lor.
Cei ce aleg sticla pentru compartimentari, pereti si usi, desi la prima vedere este mai scumpa de cat orice alta varianta de perete, in timp vor fi mai castigati! Asta pentru ca peretii din sticla nu necesita sa fie zugraviti si isi pastreaza ani indelungati aspectul de nou.

Deci daca faceti un calcul sumar cu o renevoare pe an, mana de lucru, materiale si curatenie o sa vedeti ca avem dreptate.
Asta din punct de vedere financiar, dar ca si imagine fara nici un fel de discutie peretii din sticla sunt o alegere premium pentru orice tip de spatiu.
Unii spun sa se sparge si pot sa aiba loc accidente! Nimic mai fals, sticla folosita este sticla de 8-10 chiar 12 mm grosime securizata la 600 de grade avand o rezistenta de 6-7 ori mai mare decat o sticla nesecurizata.

Acesta sticla este mai rezistenta la soc decat rigipsul sau caramida!!! Da, daca cineva spre exemplu arunca cu un scaun intr-un perete despartitor de sticla scaunul  loveste geamul si este aruncat inapoi fara sa lase nici o urma pe geam! Intr-un perete de rigips scaunul face o gaura!

Compartimentarile, usile si peretii din sticla, asigura o maxima vizibilitate pentru ca nu exista profile verticale sau conexiuni vizibile intre piesele de sticla.

Pe principiul ca interiorul perfect arata ca un spatiu exterior si ca organismul uman functioneaza dupa ritmul zi-noapte, fiind sensibil la oricare dintre razele spectrului solar, cu ajutorul compartimentarilor din sticla orice spatiu capata deschidere totala catre sursele de lumina, ajutand ca razele sa patrunda pana in mijlocul oricarei locatii.

Nevoia de apropiere, de spațiu, de luminozitate, dorința de libertate și lipsa barierelor sunt câteva dintre motivele pentru care putem alege sticla ca material pentru pereți și compartimentări din sticla.

compartimentari, pereti, partitii, sticla securizata, cladiri de birouri, spatii comerciale, interioare, geam securizat, geam sablat

 

Peretii din sticla - O SOLUTIE MODERNA

Probabil este cel mai folosit sistem de compartimentare din Europa. Isi datoreaza succesul,faptul ca este simplu si se adapteaza la cele mai variate cerinte ale clientilor ,indiferent de buget si indiferent de tipul de cladire .

Compartimentari sticla - un produs de excelenta in domeniu,personalizat si elegant, din punct de vedere estetic nu exista nici o limitare, lasand practic loc oricaror preferinte individuale de design. Sticla poate fi personalizata iar profilele colorate in functie de preferintele dumneavoastra.Aceeasi libertate de alegere o ofera si gama noastra de elemente pentru usi.

pereti-sticla-compartimentari

Avantajele compartimentarilor si peretilor din sticla il reprezinta faptul ca:

 1. Peretii din sticla asigura un nivel ridicat de protectie fonica
 2. Comparimentarile din sticla sunt extrem de eficiente din punct de vedere al costurilor deoarece nu necesita modificari structurale, ceea ce permite mentinerea unor costuri reduse raportat la tehnologia de inalta calitate asigurata.

      3.Costurile reduse - econimisirea energiei prin trasparenta panourilor din sticla

 1. In spatiile de lucru angajatii se vor lucra intr-un mediu sanatos. Pe parcusul unei zile veti putea renunta complet la energia electrica din birouri, deci o econimie substantiala de care va puteti bucura din plin.

  Daca va doriti un spatiu modern de birouri sau doriti sa dati o nota de rafinament si profesionalism spatiului actual de lucru al companiei dumneavoastra, peretii despartitori, compartimentarile din sticla si usile din sticla reprezinta solutia ideala si o binevenita recompensa financiara multumita acestei tehnologii ultra-moderne, ultra-eco.

Care sunt motivele pentru care aleg in continuare amenajarea si compartimentarea birourilor cu pereti din sticla?

Raspunsul este simplu: economisirea de energie, nevoia de apropiere, de spațiu, de luminozitate, dorința de libertate și lipsa barierelor sunt câteva dintre motivele pentru care putem alege sticla ca material pentru pereți și compartimentări pentru spatiile de birouri afirma Nicoleta Grajdeanu – General Manager AbraConstruct

 

Balustrade din sticla AbraConstruct

Balustrade din sticla ABRA Construct cu sistem de susținere a panourilor de sticlă cu fixare pe podea, fiind din aluminiu, conferă un aspect deosebit prin contrastarea puternică cu fragilitatea aparentă a sticlei.

Balustradele din sticla laminata si securizata  ABRA Construct este un sistem performant, eficient și durabil, garantat prin standarde de calitate recunoscută.

Cu 3 variante de capace ornamentale și 4 tipuri de mână curentă, sistemul nostru conferă originalitate și identitate specifică designului pe care îl doriți.

balustrade-sticla-AbraConstruct

De ce recomandam sticla laminata si securizata la balustrade!

Sticla laminată este o sticlă stratificată de securitate care se compune din două sau mai multe foi de sticlă, asamblate, pe toată suprafața, cu ajutorul unuia sau mai multor filme de polivinil butiral (PVB).

Filmul PVB care la sfârșitul procesului de fabricație unește solid foile de sticlă, asigură transparență, elasticitate și aderență în timp. Aceste proprietăți permit sticlei laminate să nu elibereze fragmente periculoase de sticlă în caz de impact.

Alegerea tipului de sticlă laminată la balustrade, se face în funcție de natura riscului și importanța acestuia: rănire, cădere, vandalism și efracție.

Sticla laminată este o sticlă stratificată de securitate care se compune din două sau mai multe foi de sticlă, asamblate, pe toată suprafața, cu ajutorul unuia sau mai multor filme de polivinil butiral (PVB).

Aceste proprietăți permit sticlei laminate să nu elibereze fragmente periculoase de sticlă în caz de impact.

Sticla laminată este folosită pentru o gamă largă de aplicații mai ales la balustrade din sticla si pentru constructiile din sticla montate la inaltime fiind alegerea evidentă pentru a oferi protecție și siguranță.

Apreciem interesul dumneavoastră pentru produsele ABRACONSTRUCT și vă încurajăm sa solicitati oferta noastra pentru proiectele dumneavoastra. Asteptăm cu interes să auzim de nevoile dumneavoastră

Personalizeaza cladirea cu balustrade AbraConstruct

De ce balustrade din sticla?

Pur si simplu iti personalizeaza cladirea, iti ofera siguranta si ani indelungati, aspect de nou!

Balustrada din sticla reprezinta un element decorativ si de siguranta ce poate fi utilizata atat la interior, cat si la exteriorul locuintelor, cladirilor de birouri,  zonelor rezidentiale sau cladirilor puiblice. Cand vorbim de realizarea unei balustrade din sticla, este esential sa alegem, in primul rand, modalitatea de prindere corecta, in functie de care se stabileste si tipul si grosimea sticlei.

Balustradele din sticla, transparente si fara rama sunt alegerea perfecta pentru a crea iluzia de libertate si spatiu deschis.

balustrade-sticla-abraconstruct

pereti-sticla-abraconstruct

Pereti sticla

AVANTAJUL & REZISTENTA peretilor din sticla

Sunt persoane care aleg caramida, atlele rigipsul iar altele aleg sticla pentru pereti din interiorul birourilor sau chiar a caselor lor. Cei ce aleg sticla, desi la prima vedere este mai scumpa de cat orice alta varianta de perete in timp vor fi mai castigati! Asta pentru ca sticla nu necesita sa fie zugravita sau tapetata, deci daca faceti un calcul sumar cu o renevoare pe an, mana de lucru, materiale si curatenie o sa vedeti ca avem dreptate. Asta din punct de vedere financiar, dar ca si imagine fara nici un fel de discutie peretii din sticla sunt o alegere premium pentru orice tip de spatiu. Unii spun sa se sparge si pot sa aiba loc accidente! Nimic mai fals, sticla folosita este sticla de 8-10 chiar 12 mm grosime securizata la 600 de grade avand o rezistenta de 6-7 ori mai mare decat o sticla nesecurizata. Acesta sticla este mai rezistenta la soc decat rigipsul sau caramida!!! Da, daca cineva spre exemplu arunca cu un scaun intr-un perete despartitor de sticla scaunul  loveste geamul si este aruncat inapoi fara sa lase nici o urma pe geam! Intr-un perete de rigips scaunul face o gaura! compartimentari-sticla-usi-din-sticla-securizata

 VIZIBILITATE SI LUMINA – PERETI STICLA

Peretii din sticla , asigura o maxima vizibilitate pentru ca nu exista profile verticale sau conexiuni vizibile intre piesele de sticla. Pe principiul ca interiorul perfect arata ca un spatiu exterior si ca organismul uman functioneaza dupa ritmul zi-noapte, fiind sensibil la oricare dintre razele spectrului solar, cu ajutorul compartimentarilor din sticla orice spatiu capata deschidere totala catre sursele de lumina, ajutand ca razele sa patrunda pana in mijlocul oricarei locatii.
pereti-sticla-abraconstruct

Pereti sticla – O SOLUTIE MODERNA

Probabil este cel mai folosit sistem de compartimentare din Europa. Isi datoreaza succesul,faptul ca este simplu si se adapteaza la cele mai variate cerinte ale clientilor ,indiferent de buget si indiferent de tipul de cladire . Compartimentari sticla – un produs de excelenta in domeniu,personalizat si elegant, din punct de vedere estetic nu exista nici o limitare, lasand practic loc oricaror preferinte individuale de design. Sticla poate fi personalizata iar profilele colorate in functie de preferintele dumneavoastra.Aceeasi libertate de alegere o ofera si gama noastra de elemente pentru usi.
Pereti sticla se calculeaza la metru patrat si in functie de profilele si accesoriile folosite. Pentru alte detalii tehnice sau comerciale va stam la dispozitie vanzari@abraconstruct.ro  

Usi sticla

AbraConstruct va recomanda usile din sticla

usi-glisante-culisante-sticla-manet-abraconstruct-16

Sunt usile din sticla rezistente?

In aparenta sticla este un material fragil, usor casant si care nu inspira mare incredere in utilizare. Acest lucru nu este valabil pentru usile din sticla securizata, care au o rezistenta sporita. Usile de sticla securizata cu grosimi de 8, 10 sau 12 mm sunt tratate special in procesul de fabricatie pentru a rezista la impact accidental, deci sunt realmente dificil de spart din motive accidentale! In plus, larga utilizare in spatii comerciale, de birouri, de utilitate publica, cu trafic intens si aglomerare umana mare demonstreaza siguranta si confortul in utilizarea usilor din sticla. Dincolo de rezistenta (veti remarca in spatii comerciale si in mall-uri ca marea majoritate a usilor si balustradelor sunt de sticla), marele avantaj al usilor de sticla sta in faptul ca acestea isi pastreaza aspectul de nou pe toata perioada utilizarii, fiind necesara schimbarea lor doar atunci cand doriti sa schimbati designul. usi glisante, culisante, dorma, agile, sticla securizata, geam, sablat, usa,

Usi din sticla pentru interior- AbraConstruct

Pe lângă eleganța pe care ușile din sticlă AbraConstruct o conferă interiorului, se remarcă luminozitatea crescută, senzația de spațiu mărit, beneficii care contribuie la starea de relaxare și confort. Întâlnite mai des în spațiile comerciale și de birouri, ușile din sticla transmit și oferă transparență, senzația de deschidere, favorizând comunicarea și personalizând spațiul.

Usile AbraConstruct, un obiect unicat

Pentru spațiul locuinței, combinarea sticlei cu alte materiale este o opțiune des utilizată. Astfel, un obiect comun tuturor locuințelor se poate transforma într-un obiect unicat, precum ușile de sticlă decorativă. Ușile de sticlă oferă eleganță și luminozitate, fiind un element distinctiv în orice ansamblu arhitectural.

Usi din sticla pentru exterior AbraConstruct

Ușile din sticlă pentru exterior cat si pentru interior, reprezintă un element distinctiv în orice ansamblu arhitectural. Usile AbraConstruct sunt produse din sticlă securizat si/sau laminată, ceea ce conferă siguranță și securitate, atât împotriva accidentelor cât și a tentativelor de efracție. usi-sticla-culisante  

Placari Aluminiu compozit

Placari bond aluminiu compozit

Placile de aluminiu compozit – natural bond sunt destinate in mod special pentru placarile de interior si exterior, remarcandu-se prin diversele optiuni de dispunere si design pe care pot conta arhitectii si designerii. Structura costructiva natural bond este formata din doua placi de aluminiu si un mijloc din polietilena sau miez mineral. Placarile cu aluminiu compozit se pot aplica pe orice constructie, fie noua , fie existenta, atat la exterior cat si la interior, pentru spatii comerciale, de expozitie, cai de acces, pasaje, holuri, etc. Suportul de aplicare pentru placile de natural bond este zidaria sau betonul. Iata caracteristicile si avantajele principale ale placarilor cu aluminiu compozit:
aluminiu-comozit-bond-placari
 • Asigura o planeitate fara imperfectiuni;
 • Prezinta o rezistenta excelenta raportata la densitate;
 • Sunt usor de procesat si pregatit pentru montaj prin diverse metode: frezare, indoire, roluire;
 • Au rigiditate sporita si deci pot fi montate in casete de dimensiuni mari;
 • O gama larga de culori disponibile;
 • Subtructuri diverse ce pot fi utilizate;
 • Vopsire si lacuire de inalta calitate, cu filtru UV, rezistenta la uzura si intemperii, garantie de la 10 la 15 ani in functie de tipul lacului folosit.
Acest tip de material este foarte eficient si pentru proiecte de anvergura dar si pentru lucrari mai mici unde este necesar un grad ridicat de flexibilitate.

SECURITATE ANTIFOC

Variantele de livrare pentru placile de aluminiu compozit sunt standard – cu miez de polietilena, sau cu miez mineral. Abra va poate livra placi cu clase diferite de protectie la foc, de la clasa de foc B1 (pentru miez mineral) pana la clasa de foc A2.

GRIJA PENTRU MEDIU SI IGIENA

Materialele din care sunt costruite placile de aluminiu compozit sunt sigure si nu dauneaza stratului de ozon sau sanatatii oamenilor. Ele pot fi reciclate in totalitate si refolosite pentru producerea de panouri noi.

CARACTERISTICI DE IZOLATIE

Avand o grosime redusa a miezului, aceste placi nu au caracteristici termoizolante semnficative. Pe de alta parte caracteristicile hidroizolante sunt foarte pronuntate, intrucat sistemul de prindere si fixare a placilor confera o entanseitate ce nu permite umezelii sa se infiltreze intre placi.

REZISTENTA IN TIMP SI MENTENANTA SIMPLA

Garantia de pana la 15 ani pe care producatorul o ofera acestui tip de placi rezida din calitatea excelenta a materialelor, procesul tehnologic performant, durabilitatea in timp si usurinta in montaj, exploatare si intretinere. In ce priveste durabilitatea si rezistenta placilor de aluminiu compozit, in procesul de fabricatie se iau in considerare caracteristicile specifice ale proiectelor pentru care este materialul folosit (cum ar fi clasa seismica, conditii climatic specifice, variatii de temperatura, actiunea intemperiilor). Placile natural bond sunt foarte usor de intretinut, nu prezinta asperitati si nu retin praful, pastrandu-si aspectul de nou daca sunt igienizate cu respectarea indicatiilor producatorului –  respectiv spalarea cu detergenti non-alcalini si non-abrazivi, utilizand sisteme cu perii fine sau burete.