Sistem Balama

cabina de dus din sticla securizata la 90 grade

CONFIGURATIE ABRA 6020

Balama pentru sticla - cabina dus

Componente 6020

CARACTERITICI ABRA 6020

STICLA: 8 mm securizat, clar, sablat sau perosnalizat ANTICALCAR

SISTEME: Sistem de prindere cu balamale batante la 90 grade, maner scoica buton sau tip H, garnituri siliconice si magnetice, profile din aluminiu pentru fixarea panourilor fixe laterale din sticla

DIMENSIUNI: Sunt diferite in functie de locul unde se amplaseaza

Tip deschidere: Batant, interior/exterior  la 90 grade

Aspectul cabinelor de dus nu este afectat de nici un profil vertical, calitate consolidata prin feronerie de inalta calitate, personalizare pana la cel mai mic detaliu

MONTAJ & GARANTIE

Detinem o echipa de specialisti cu experienta pentru realizarea la nivel ireprosabil al montajului tipurilor de usi solicitate. 

Experienta in activitate ne-a ajutat sa dobandim flexibilitate si sa oferim conditii avantajoase pentru beneficiarii nostri, indiferent de proiectele acestora.

Termenul de executie pentru o cabina de dus este de 7-10 zile lucratoare.
Garantie pentru montaj si sisteme - 24 luni.

In momentul luarii masuratorilor finale de executie, peretii, pardoseala si tavanul trebuie sa fie perfect drepti.
Nu recomandam montarea cabinelor de dus in pereti de rigips.

 

Cabine de dus din sticla securizata pe comanda

Executam la comanda, cabine de dus cu sticla securizata de 8 mm sau 10 mm, si elemente de feronerie din inox sau aluminiu eloxat, cu livrare in toata tara.

Cabinele de dus au fost si vor ramane un element important in interiorul baii. Inainte de a comanda o cabina de dus din sticla securizata, trebuie sa aveti idei clare, exista multe tipuri de cabine, care sunt diferentiate prin modalitatea de deschidere, tipul de sticla si tipul de sistem. Iti oferim gratis consultant tehnica de specialitate.  

Este important sa se evalueze cu atentie orice obstacol prezent in apropierea cabinei de dus (calorifere, usi ...), in interiorul sau in cabina in sine care ar putea impiedica buna intrebuintare. Cabinele de dus din sticla securizata pot fi personalizate la cererea clientului in functie de amplasament, cote, utilitate.

Pentru a avea o baie curata si functionala puteti opta pentru o cabina de dus sticla securizata, rezistent fiabila, usor de intretinut si foarte estetica, realizata dupa nevoia personala a fiecaruia.

Montate in gol existent, pe colt, pe perete sau in orice mod, cu usi batante, glisante, simple sau duble, ele asigura etanseitate si tin apa in interiorul cabinei e dus, pastrand curatenia in baie.

Putem executa practic orice varianta de cabina de dus din sticla securizata,  pentru orice tip de baie, cu geam securizat, clar, sablat sau personalizat, ANTICALCAR cu sisteme din otel inoxidabil sau aluminiu eloxat penru hoteluri si cladiri rezidential

 

De ce sticla securizata?

Sticla securizata pentru cabine de dus,  asigura o rezistenta la socuri si la incovoiere de 5 ori mai mare decat cea a unei sticle obisnuite . Rezistenta la socuri permite unui geam securizat de 8 mm sa suporte greutatea unei bile de otel de 500 g care cade de la o inaltime de 2 m. Cu titlu comparativ, aceeasi bila care cade de la inaltimea de 0.3 m, sparge un geam obisnuit de aceeasi grosime. Daca se sparge, se fractureaza in cioburi foarte mici, inofensive, astfel fiind asigurata securitatea si siguranta persoanelor care pot veni in contact cu sticla.

Pentru cabine de dus, puteti opta si pentru sticla securizata si lamianta. Acest tip de sticla, in comparatie cu ce doar securizta, in caz de spargere, avantajul folosirii consta in faptul ca, fragmentele de sticla vor ramane lipite de folie evitand accidentarile. Geamurile laminate prezinta rezistenta marita la indoire sau spargere.