Sistem Balama

Balama pentru sticla - cabina dus

CONFIGURATIE ABRA 6030

Balama pentru sticla - cabina dus

CARACTERITICI ABRA 6030

STICLA: 8 mm securizat, clar, sablat sau perosnalizat ANTICALCAR

SISTEME: Sistem de prindere cu balamale batante la 90 grade, maner scoica buton sau tip H, garnituri siliconice si magnetice, profile din aluminiu pentru fixarea panourilor fixe laterale din sticla

DIMENSIUNI: Sunt diferite in functie de locul unde se amplaseaza

Tip deschidere: Batant, interior/exterior  la 180 grade

Aspectul cabinelor de dus nu este afectat de nici un profil vertical, calitate consolidata prin feronerie de inalta calitate, personalizare pana la cel mai mic detaliu

MONTAJ & GARANTIE

Detinem o echipa de specialisti cu experienta pentru realizarea la nivel ireprosabil al montajului tipurilor de usi solicitate. 

Experienta in activitate ne-a ajutat sa dobandim flexibilitate si sa oferim conditii avantajoase pentru beneficiarii nostri, indiferent de proiectele acestora.

Termenul de executie pentru o cabina de dus este de 7-10 zile lucratoare.
Garantie pentru montaj si sisteme - 24 luni.

In momentul luarii masuratorilor finale de executie, peretii, pardoseala si tavanul trebuie sa fie perfect drepti.
Nu recomandam montarea cabinelor de dus in pereti de rigips.

 

Iti facem baia vedeta – Cabine de dus pe comanda!

Executam la comanda, cabine de dus cu sticla securizata de 8 mm sau 10 mm, si elemente de feronerie din inox sau aluminiu eloxat, cu livrare in toata tara.

Cabinele de dus au fost si vor ramane un element important in interiorul baii. Inainte de a comanda o cabina de dus din sticla securizata, trebuie sa aveti idei clare, exista multe tipuri de cabine, care sunt diferentiate prin modalitatea de deschidere, tipul de sticla si tipul de sistem. Iti oferim gratis consultant tehnica de specialitate.  

Este important sa se evalueze cu atentie orice obstacol prezent in apropierea cabinei de dus (calorifere, usi ...), in interiorul sau in cabina in sine care ar putea impiedica buna intrebuintare. Cabinele de dus din sticla securizata pot fi personalizate la cererea clientului in functie de amplasament, cote, utilitate.

Pentru a avea o baie curata si functionala puteti opta pentru o cabina de dus sticla securizata, rezistent fiabila, usor de intretinut si foarte estetica, realizata dupa nevoia personala a fiecaruia.

Montate in gol existent, pe colt, pe perete sau in orice mod, cu usi batante, glisante, simple sau duble, ele asigura etanseitate si tin apa in interiorul cabinei e dus, pastrand curatenia in baie.

Putem executa practic orice varianta de cabina de dus din sticla securizata,  pentru orice tip de baie, cu geam securizat, clar, sablat sau personalizat, ANTICALCAR cu sisteme din otel inoxidabil sau aluminiu eloxat penru hoteluri si cladiri rezidential