Este incredibil cum acest material poate servi drept umbrela ploilor, soarelui, zapezilor sau grindinei. Copertinele din sticla se deosebesc de celelalte tipuri de copertine prin transparenta lor, eleganta si delicatetea accesoriilor sau prin efectul de design pe care il confera.

Constructiv pot fi asezate pe orice tip de cladire dar estetic, se pot monta doar pe acele cladiri care stiu sa primeasca acest amanunt foarte chic.

Copertinele din sticla sunt proiectate in functie de necesitatile fiecarui client. Structura poate fi executata din inox,fier sau aluminiu avand ca sisteme de prindere o gama variata de conectori care au o mare putere de extensie,furnizate de un producator specializat.Sticla recomandata este laminate sau laminat securizata astfel incat gradul de securitate este sporit.

Copertine Sticla

Practica si estetica

COPERTINE DIN STICLA
Copertinele din sticla oferă o caracteristică atractivă și practică a unei clădiri.
Montate în afara ușilor de intrare, copertina din sticla protejează oamenii care intră în clădire și permite luminii naturale sa patrunda până la zona de intrare. Sticlă transparentă pentru copertine este o alegere estetica si moderna, care personalizeaza cladirea intr-un stil aparte. Copertinele din sticla de la intrare sunt prin definiție pozitionate deasupra capului, deaceea, sticla din care sunt produse copertinele AbraConstruct, este de o grosime minima de 12 mm, laminata si securizata iar sistemele de prindere sunt din inox inoxidabil cu o mare putere de sustinere.

AbraConstruct foloseste cele mai calitative sisteme de sustinere pentru copertine din sticla. Copertinele din sticla AbraConstruct sunt produse pe comanda, la dimensiunile si formele dorite de Arhitect sau Beneficiar.
Sticla folosita in constructiile si amenajarile executate, conectorii, accesoriile si sistemele de sustinere sunt din inox de cea mai inalta calitate, de la cei mai renumiti producatori din Europa importate direct.

Copertinele din sticla pentru orice proiect realizat de AbraConstruct, sunt supuse unor sarcini de vânt și de zăpadă, prin urmare, este important să se determine rezistența corectă a sticlei care urmează să fie utilizata.
Serviciul nostru de consultanță tehnică poate oferi grosimi de sticlă calculate special pentru construcțiile din sticlă in cazul incarcaturilor de zapada sau vant.

Umbrela cladirilor

copertine-sticla-securizata-abra-construct