Copertine Sticla

Practica si estetica

COPERTINE DIN STICLA
Copertinele din sticla oferă o caracteristică atractivă și practică a unei clădiri.
Montate în afara ușilor de intrare, copertina din sticla protejează oamenii care intră în clădire și permite luminii naturale sa patrunda până la zona de intrare. Sticlă transparentă pentru copertine este o alegere estetica si moderna, care personalizeaza cladirea intr-un stil aparte. Copertinele din sticla de la intrare sunt prin definiție pozitionate deasupra capului, deaceea, sticla din care sunt produse copertinele AbraConstruct, este de o grosime minima de 12 mm, laminata si securizata iar sistemele de prindere sunt din inox inoxidabil cu o mare putere de sustinere.

AbraConstruct foloseste cele mai calitative sisteme de sustinere pentru copertine din sticla. Copertinele din sticla AbraConstruct sunt produse pe comanda, la dimensiunile si formele dorite de Arhitect sau Beneficiar.
Sticla folosita in constructiile si amenajarile executate, conectorii, accesoriile si sistemele de sustinere sunt din inox de cea mai inalta calitate, de la cei mai renumiti producatori din Europa importate direct.

Copertinele din sticla pentru orice proiect realizat de AbraConstruct, sunt supuse unor sarcini de vânt și de zăpadă, prin urmare, este important să se determine rezistența corectă a sticlei care urmează să fie utilizata.
Serviciul nostru de consultanță tehnică poate oferi grosimi de sticlă calculate special pentru construcțiile din sticlă in cazul incarcaturilor de zapada sau vant.

Personalizeaza cladirea intr-n stil aparte

copertine-sticla-securizata-abra-construct

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *