CARACTERITICI PARAVANE

Executate din:

  • Sticla de 10 mm, finisata, securizata, clara, sablata sau perosnalizata. 
  • Tratament ANTICALCAR
  • Sistem de prindere cu Profil din aluminiu si daca este necesara rigidizarea, se adauga bara stabilizatoare
  • Dimensiuni pe comanda

Pentru protectia celor mici,  recomandam geam laminat si securizat

MONTAJ & GARANTIE

Detinem o echipa de specialisti cu experienta pentru realizarea la nivel ireprosabil al montajului tipurilor de usi solicitate. 

Experienta in activitate ne-a ajutat sa dobandim flexibilitate si sa oferim conditii avantajoase pentru beneficiarii nostri, indiferent de proiectele acestora.

In momentul luarii masuratorilor finale de executie, peretii, pardoseala si tavanul trebuie sa fie perfect drepti.
Nu recomandam montarea cabinelor de dus in pereti de rigips.

Pret de la 220 euro

Deoarece paravanele de dus Abra Construct sunt executate pe comanda, pretul se modifica in functie de dimensiune si accesoriile suplimentare folosite.

Pretul afisat nu contine TVA.

FB_IMG_1454719331619

  • cabine-dus-sticla-securizata-model-5000
  • cabine de dus glisnate din sticla securizata, model 2000
  • cabine-dus-sticla-securizata-model-3000

De ce sticla securizata?

Sticla securizata pentru cabine de dus,  asigura o rezistenta la socuri si la incovoiere de 5 ori mai mare decat cea a unei sticle obisnuite . Rezistenta la socuri permite unui geam securizat de 8 mm sa suporte greutatea unei bile de otel de 500 g care cade de la o inaltime de 2 m. Cu titlu comparativ, aceeasi bila care cade de la inaltimea de 0.3 m, sparge un geam obisnuit de aceeasi grosime. Pe de alta parte rezistenta la incovoiere a geamului securizat termic este net superioara fata de cea a unui geam obisnuit. Aceasta rezistenta se caracterizeaza printr-o tensiune de rupere la incovoiere minima de 129 MPa.

Sticla securizata este produsa prin incalzirea la o temperatura de aproximativ 650 de grade Celsius, punct in care aceasta incepe sa se inmoaie. Suprafetele externe sunt atunci racite cu rapiditate, creand astfel o compresie puternica. Procesul de incalzire urmat de cel de racire este efectuat controlat electronic iar parametri dupa care se realizeaza  acest proces influenteaza fundamental calitatea geamului securizat. 
Rezistenta sa mecanica la indoire este de obicei de cinci sau sase ori mai mare decat a sticlei normale si de aceea este folosita in aplicatii unde se impune strangerea mecanica a diverselor piese metalice pe sticla. Daca se sparge, se fractureaza in cioburi foarte mici, inofensive, astfel fiind asigurata securitatea si siguranta persoanelor care pot veni in contact cu sticla.

Pentru cabine de dus, puteti opta si pentru sticla securizata si lamianta. Acest tip de sticla, in comparatie cu ce doar securizta, in caz de spargere, avantajul folosirii consta in faptul ca, fragmentele de sticla vor ramane lipite de folie evitand accidentarile. Geamurile laminate prezinta rezistenta marita la indoire sau spargere.

Executam pe comanda paravane si panouri pentru dus din sticla securizata anticalcar si sistemedin otel inoxidabil.

Paravane pentru dus din sticla securiata.

Suntem atenti la cele mai mici detalii!

Amenajarea sau redecorarea unei băi poate fi de cele mai multe ori o provocare. 

Cand te-ai decis sa achizitionezi o cabina de dus  sau un paravan de dus pentru bata ta, fi atent la detalii. De ce? Pentru ca baia este locul cu umezeala cel mai ridicat din locuinta.

Cabinele de dus si paravanele de dus  sunt  executate pe comanda, din sticla securizata anticalcar, clara, sablata sau personalizata iar  sistemele sunt din otel inoxidabil. Transforma o baie banala in una spectaculoasa aptand pentru Paravanele de dus Abraconstruct sau cabinele de dus executate pe comanda.