Usi Glisante din sticla

Usi glisante - lumină naturală abundentă, aer liber, aer curat fara a lua din spatiu.

O usa glisanta din sticla, este un tip de uși glisante în arhitectură și construcții care asigura acces la lumină naturală abundentă, aer liber, aer curat fara a lua din spatiu.
O ușă glisantă din sticlă este formata din panouri fixe si panouri mobile care impreuna formeaza o singura unitate – usa glisanta.
Usa glisanta din sticla este executata din geam de 8-10 mm securizat, clar, sablat, colorat sau personalizat in functie de preferintele beneficiarului. Toate uslie din sticla securizata AbraConstruct sunt executate cu dimensiuni pe comanda. Accesorizarea usilor glisante din sticla se face cu sisteme de glisare din inox sau aluminiu ce pot fi vopsite in nuante RAL. Toate accesoriile usilor le recomandam in functie de preferintele clientului si design-ul incaperii.
AbraConstruct iti ofera o gama larga de accesorii pentru usi din sticla de la cei mai renumiti producatori din europa cum ar fi Dorma, Geze si Hafele.

Produse agrementate si testate - Garantie 24 luni

usi-glisante-culisante-sticla-Agile-abraconstruct-2
Toate produsele noastre sunt certificate, agrementate si testate, astfel incat garantia noastra sa fie una reala si produsul sa reziste ani indelungati.
Usi glisante din sticla le recomandam pentru camere de hotel, apartamente și reședințe, pentru vederi largi, acolo unde spatiul este intunecat si se doreste mai multa lumina naturala si aerul proaspăt.

Usile glisante de sticla sunt utilizate în mod obișnuit si în unele regiuni ca uși între camerele interioare ale unei case, o curte, punte, balcon, terasă, o zonă de grădină, gratar sau piscina.

 

Cu usile din sticla Lumina patrunde in incapere

usi-glisante-culisante-sticla-manet-abraconstruct-10

Usile din sticla produse de AbraConstruct sunt de asemenea folosite în designul interior, de multe ori în birouri și zone de vânzări pentru a oferi spatii de birouri privat dar accesibil vizual.

În interioarele rezidentiale, usile din sticla securizata sunt solicitate de foarte multe ori din geam sablat, mat sau colorat, pentru intimitate dat totodata pentru a permite luminii naturale sa patrunda mai mult în locuință și să se extindă sentimentul dimensiunii spațiale interioare.

O usa din sticla securizata poate fi instalata la exterior sau montate în interior, oferind un design unic si o siguranta înaltă de securitate.

In functie de necesitati, puteti opta pentru o usa glisanta din sticla securizata fara rama care asigura design unic si vizibilitate sau, o usa glisanta cu rama care asigura o izolatie termica foarte buna.

Accesorizarea pentru care optati, culoarea sau modelul sticlei poate inbunatati aspectul usii dorite si va putem realiza usa din sticla dorita, care poate fi accesoriul care lipsea din incaperea dumneavoastra.

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *