Compartimentari din sticla AbraConstruct

Consultanta tehnica Gratuita! FERONERIE GERMANIA!
compartimentari-sticla-securizata-abraconstruct-7

Configuratie usi pentru compartimentari din sticla

STICLA, nu desparte, ci apropie, nu ascunde, ci învăluie, nu expune, ci protejează

CARACTERISTICI

STICLA: Compartimentarile si partitiile din sticla sunt executate din geam de 8 sau 12 mm securizat si sau laminat, clar, sablat, colorat sau personalizat

SISTEME: Fixarea panourilor pentru compatimentarile din sticla se face cu profile din aluminiu tip U' sau sine perimetrale special concepute pentru astfel pe partitii.

DIMENSIUNI: sunt diferite in functie de locul unde se amplaseaza

Inaltimea maxima: 4500 mm

Latime maxima: se calculeaza astfel incat caile de acces sa ne permita manevrarea panourilor fara riscuri de spargere.

 

MONTAJ & GARANTIE

Montajul este ideal inainte de lavabila, in perioada finisajelor.
Termenul de executie a unei lucrari este de 7-25 zile lucratoare in functie de complexitatea lucrarii
AbraConstruct ofera o garantie pentru montaj de 24 luni.

Compartimentarile din sticla le recomandam pentru : spatii comerciale si de birouri, hoteluri, locuinte, scoli si institutii publice precum si in zone rezidentiale.

Atentie!! In momentul luarii masuratorilor finale de executie, peretii, pardoseala si tavanul trebuie sa fie perfect drepti.
Nu recomandam pereti din rigips deoarece nu sustine greutatea usilor din sticla.

PERETII DIN STICLA – ALTERNATIVA MODERNA

AVANTAJUL & REZISTENTA peretilor din sticla

Sunt persoane care aleg caramida, atlele rigipsul iar altele aleg sticla pentru pereti din interiorul birourilor sau chiar a caselor lor.
Cei ce aleg sticla, desi la prima vedere este mai scumpa de cat orice alta varianta de perete in timp vor fi mai castigati! Asta pentru ca sticla nu necesita sa fie zugravita sau tapetata, deci daca faceti un calcul sumar cu o renevoare pe an, mana de lucru, materiale si curatenie o sa vedeti ca avem dreptate.
Asta din punct de vedere financiar, dar ca si imagine fara nici un fel de discutie peretii din sticla sunt o alegere premium pentru orice tip de spatiu.
Unii spun sa se sparge si pot sa aiba loc accidente! Nimic mai fals, sticla folosita este sticla de 8-10 chiar 12 mm grosime securizata la 600 de grade avand o rezistenta de 6-7 ori mai mare decat o sticla nesecurizata.
Acesta sticla este mai rezistenta la soc decat rigipsul sau caramida!!! Da, daca cineva spre exemplu arunca cu un scaun intr-un perete despartitor de sticla scaunul  loveste geamul si este aruncat inapoi fara sa lase nici o urma pe geam! Intr-un perete de rigips scaunul face o gaura!

Peretii din sticla si compartimentarile se calculeaza la metru patrat si in functie de profilele si accesoriile folosite.
Pentru alte detalii tehnice sau comerciale va stam la dispozitie vanzari@abraconstruct.ro 

 

Lasa lumina sa intre in incapere

compartimentari-sticla-securizata-abraconstruct-2

VIZIBILITATE SI LUMINA

Peretii din sticla , asigura o maxima vizibilitate pentru ca nu exista profile verticale sau conexiuni vizibile intre piesele de sticla. Pe principiul ca interiorul perfect arata ca un spatiu exterior si ca organismul uman functioneaza dupa ritmul zi-noapte, fiind sensibil la oricare dintre razele spectrului solar, cu ajutorul compartimentarilor din sticla orice spatiu capata deschidere totala catre sursele de lumina, ajutand ca razele sa patrunda pana in mijlocul oricarei locatii.

O SOLUTIE MODERNA

Cel mai folosit sistem de compartimentare din Europa.

Isi datoreaza succesul,faptul ca este simplu si se adapteaza la cele mai variate cerinte ale clientilor ,indiferent de buget si indiferent de tipul de cladire .

Compartimentari sticla - un produs de excelenta in domeniu,personalizat si elegant, din punct de vedere estetic nu exista nici o limitare, lasand practic loc oricaror preferinte individuale de design. Sticla poate fi personalizata iar profilele colorate in functie de preferintele dumneavoastra.Aceeasi libertate de alegere o ofera si gama noastra de elemente pentru usi.

COMPARTIMENTARI CU PERETI DE STICLA

PERETI DE STICLA SI VITRINE DE MAGAZIN

Solutiile de compartimentare vitrata a spatiilor deschise ofera pe langa luminozitate si aspect atragator, foarte elegant, posibilitati extinse de personalizare, confort in utilizare si usurinta realizarii mentenantei si igienizarii.

Exista o gama variata de profile de montaj pentru compartimentarile de sticla, vizibile sau ascunse, in mai multe finisaje disponibile. In concordant cu sugestiile arhitectului dumneavoastra putem oferi solutii si sugestii de compartimentare optima si design atractiv pentru spatiul dumneavoastra.

Domeniul compartimentarilor de sticla ofera foarte multa libertate de miscare in alegerea solutiilor si optiunilor. Compartimentarile de sticla presupun integrarea unor elemente precum usi batante, glisante ori pliant-glisante. De asemenea punem la dispozitia beneficiarilor solutii precum pereti mobile de sticla ce pot fi desfasurati ori retrasi dupa nevoile concrete din spatiu.

COMPARTIMENTARILE DE STICLA -  ALTERNATIVA MODERNA

Intrucat este simplu de realizat, permite solutii diverse si este foarte usor de asamblat si intretinut, sistemul de compartimentari din sticla este unul dintre cele mai populare la nivel mondial. Ofera libertate de initiativa, flexibilitate bugetara si inclusiv posibilitatea modificarilor ulterioare fara dificultati semnificative.

Sticla poate fi personalizata prin diverse metode, profilele pot fi aduse in culorile dorite de client, de aceea compartimentarile din sticla reprezinta solutia optima de aranjare a spatiului dumneavoastra de lucru. Posibilitatile si combinatiile sunt aproape nelimitate de aceea va incurajam sa luati in considerare optiunea unei compartimentari din sticla atunci cand aveti in plan o impartire a spatiului.

Compartimentări din sticlă pentru interioare cu stil

Nevoia de apropiere, de spațiu, de luminozitate, dorința de libertate și lipsa barierelor sunt câteva dintre motivele pentru care putem alege sticla ca material pentru pereți și compartimentări. Pentru orice spațiu și pentru orice destinație, compartimentările din sticlă sunt acum accesibile cu AbraConstruct
Siguranța și securitatea este unul dintre cele mai importante aspecte atunci când vorbim despre clădirile non-rezidențiale. Sticla laminată reprezintă o soluție sigură pentru compartimentările din sticlă. În cazul în care peretele de sticlă se sparge, fragmentele (cioburile) rămân lipite de filmul de laminare, fiind eliminat riscul de rănire. În plus, cioburile nu se împrăștie și este redus și riscul de accidentare ulterioară.
 

 

usi-sticla-toc-aluminiu-model-sky-abraconstruct-3