Usi pentru trafic intens - Montaj Profesional

 

Consultanta tehnica si Transport Bucuresti GRATUIT!

Montaj Profesional

Garantie 24 luni!

Suntem atenti la cele mai mici detalii!

Feronerie de calitate Germana

 

  • Pregătire ușoară a sticlei, fixare sigura
  • Potrivit pentru grosimile sticlei obișnuite
  • Punct pivot variabil
  • Construcție fiabilă
  • Gamă potrivită de incuietori
  • Livrare rapidă

 

MASURATORILE

Se masoara golul de zidarie, atat pe orizontala, cat si pe verticala, si se verifica planeitatea;
Se masoara grosimea zidului si se verifica neregularitatile acestuia;
In situatia constructiilor noi se ia in calcul grosimea sapei.
In functie de masuratorile intocmite, se stabilesc dimensiunile foii de usa tinand cont de faptul ca se calculeaza o toleranta de 10 mm pe fiecare latura, care se scade din dimensiunea golului de zid;
La constructiile vechi, unde exista usi ce trebuie demontate, se va tine cont de aspectul golului dupa demontare. In situatia in care golul prezinta distorsiuni mari, se recomanda beneficiarului sa finiseze golul de usa.

 

 

MONTAJUL

Montajul usilor se face de catre echipe profesionale scolarizate special pentru realizarea unui montaj perfect al usii dvs.

Echipele sunt dotate cu truse de scule complet echipate pentru a reusi un motaj in orice situatie data.

Pentru firme sau companii care doresc sa colaboreze cu noi in diverse orase din Romania va rugam sa ne contactati. Dorim prin aceste facilitati sa fim cat se poate de elastici, sa oferim solutii cat mai avantajoase pentru clientii si beneficiarii nostri si nu sa impunem conditii aberante!

 

 

Mai multa lumina

 

Primul argument care ne vine in minte in legatura cu usile batante de sticla vizeaza transparenta acestora, care implicit mareste luminozitatea incaperii. Mai multa lumina intr-o camera inseamna o atmosfera tonica, dar nu trebuie neglijat nici avantajul financiar – un surplus de lumina naturala implica mai putin consum de energie electrica. Daca te temi ca folosirea usilor batant de sticla transparenta diminueaza intimitatea incaperilor, poti opta pentru sticla blurata sau mata, fapt care permite conservarea intimitatii si in acelasi timp asigura un grad mai mare de luminozitate decat usile de alta factura.

 

Intretinere usoara

Usile batante de sticla sunt foarte usor de intretinut. Nu e nevoie de eforturi prea mari pentru a le curata, sunt mai rezistente decat usile de lemn (dar trebuie protejate de socuri mecanice), nu se degradeaza din cauza carilor si nici nu solicita curatari dese din cauza depunerilor de praf. In acelasi timp, daca balamalele usilor clasice se lasa, in timp, din cauza greutatii, usile batante din sticla nu sunt expuse acestui inconvenient.

 

 

Sigurata pentru copii

Usile batante de sticla sunt usor de manevrat si nu pericliteaza siguranta copiiilor, care și-ar putea prinde degetele intr-o usa de format clasic. Daca te gandesti ca in copilarie ni s-a intamplat ca cel putin o data sa ne prindem degetele intre tamplarie si usa, putem constata ca acest argument nu este un moft, ci are o acoperire reala!

Usile din sticla, un obiect unicat

Sunt usile din sticla rezistente?

In aparenta sticla este un material fragil, usor casant si care nu inspira mare incredere in utilizare. Acest lucru nu este valabil pentru usile din sticla securizata, care au o rezistenta sporita.

Usile de sticla securizata cu grosimi de 8, 10 sau 12 mm sunt tratate special in procesul de fabricatie pentru a rezista la impact accidental, deci sunt realmente dificil de spart din motive accidentale! In plus, larga utilizare in spatii comerciale, de birouri, de utilitate publica, cu trafic intens si aglomerare umana mare demonstreaza siguranta si confortul in utilizarea usilor din sticla. Dincolo de rezistenta (veti remarca in spatii comerciale si in mall-uri ca marea majoritate a usilor si balustradelor sunt de sticla), marele avantaj al usilor de sticla sta in faptul ca acestea isi pastreaza aspectul de nou pe toata perioada utilizarii, fiind necesara schimbarea lor doar atunci cand doriti sa schimbati designul.

Executam pe comanda: Usi din sticla securizata, Cabine de dus, Balustrade din sticla, compartimentari din sticla, Rulouri si grilaje metalice pentru magazine si spatii comerciale, Copertine din sticla, Tamplarie PVC si Aluminiu, Placari cu sticla.

usi sticla securizata - usi sticla interior - pe comanda

Montaj profesional - Garantie 2ani

compartimentari-sticla-usi-din-sticla-securizata

Sisteme Germania - Sticla Saint Gobain