Usa Batanta TENSOR

Usi sticla securizata pe comanda  TENSOR DORMA

usi-sticla-securizata-Tensor-1

Accesorii folosite pentru USA TENSOR

Sisteme DORMA - Germania

Caracteristici produs

  • Deschiderea și închiderea fără efort a ușilor batante
  • Revenirea excelentă din orice unghi
  • Testate TÜV- / verificare terță
  • Montare facilă

Conceptul TENSOR înființează un nou standard

Sistemul de balamale pentru usi Tensor, prezintă încredere că va funcționa bine în orice moment – indiferent dacă este cazul noilor instalații sau al renovărilor.

Montare facilă

Balamalele de uși cu dublă acțiune TENSOR pot fi fixate direct de zidărie sau de un toc nefălțuit. În cazul modelului din sticlă, ușa cu dublă acțiune este agățată de la o lampă lateral fixată, din sticlă securizată.

Concepute pentru excelență

Sistemul de balamale pentru usi TENSOR, ține ușa în poziție cu fermitate și siguranță. După ce s-a împins în direcția de închidere, mecanismul de arcuri din accesoriul TENSOR preia mișcarea. Ușa se închide rapid și sigur.

TENSOR TÜV- testat/ verificare terță

Realizarea cu success a 500,000 de cicluri de funcționare, calitate asigurată cu verificare terță.

Avantaje pentru arhitect/specificator

  • Versatil și, prin urmare, ideal pentru aplicații atât funcționale, cât și legate de design.
  • Balamalele de uși cu dublă acțiune TENSOR pot fi fixate direct de zidărie sau de un toc nefălțuit.
  • În cazul modelului din sticlă, ușa cu dublă acțiune este agățată de la o lampă lateral fixată, din sticlă securizată.

Pentru instalator/fabricant

  • Instalare ușoară și fiabilă – cu economisire de timp și bani și asigură satisfacția clienților.

CARACTERISTICI

STICLA: Usile din sticla model Batant TENSOR sunt executate din geam de 8 sau 10 mm securizat si sau laminat, clar, sablat, colorat sau personalizat

SISTEME: Accesorizarea usilor din sticla Batante TENSOR au in componenta balamale de prindere pe perete, special concepute pentru a detine usa ferm si sigur, broasca cu butuc si chei sau maner H de 500- 2000 mm si sistem de inchidere. Balamalele au fost testate cu suscces pentru 500.000 de cicluri de functionare.

DIMENSIUNI:  sunt diferite in functie de locul unde se amplaseaza

Inaltimea maxima : 2200 mm

Latime maxima : 1000 mm

Greutate maxima: 65 kg 

Tip deschidere: batanta (interior/exterior) cu revenire, intr-un sisngur canat sau doua canate. 

 

 

MONTAJ & GARANTIE

Montajul este ideal inainte de lavabila, in perioada finisajelor.
Termenul de executie a unei lucrari este de 10-20 zile lucratoare.
AbraConstruct ofera o garantie pentru montaj de 3 ani.

Le recomandam cailor de acces cum ar fi: hoteluri, locuinte, diverse spatii publice ,cladiri de birouri, scoli si institutii publice precum si in zone rezidentiale.

Atentie!! In momentul luarii masuratorilor finale de executie, peretii, pardoseala si tavanul trebuie sa fie perfect drepti.
Nu recomandam pereti din rigips deoarece nu sustine greutatea usilor din sticla.
Nu recomandam incalzire in pardoseala pentru Modelul Batant TENSOR

 

SISTEM TESTAT – peste 500.000 CICLURI

usi-sticla-securizata-Tensor-2

Usi din sticla pentru exterior

Ușile de sticlă pentru exterior cat si pentru interior, reprezintă un element distinctiv în orice ansamblu arhitectural. Usile AbraConstruct sunt produse din sticlă securizat si/sau laminată, ceea ce conferă siguranță și securitate, atât împotriva accidentelor cât și a tentativelor de efracție.

Usi din sticla pentru interior

Pe lângă eleganța pe care ușile din sticlă AbraConstruct o conferă interiorului, se remarcă luminozitatea crescută, senzația de spațiu mărit, beneficii care contribuie la starea de relaxare și confort.
Întâlnite mai des în spațiile comerciale și de birouri, ușile din sticla transmit și oferă transparență, senzația de deschidere, favorizând comunicarea și personalizând spațiul.

Usile, un obiect unicat

Pentru spațiul locuinței, combinarea sticlei cu alte materiale este o opțiune des utilizată. Astfel, un obiect comun tuturor locuințelor se poate transforma într-un obiect unicat, precum ușile de sticlă decorativă. 
Ușile de sticlă oferă eleganță și luminozitate, fiind un element distinctiv în orice ansamblu arhitectural.

Sunt usile din sticla rezistente?

In aparenta sticla este un material fragil, usor casant si care nu inspira mare incredere in utilizare.  Acest lucru nu este valabil pentru usile din sticla securizata, care au o rezistenta sporita. 

Usile de sticla securizata cu grosimi de 8, 10 sau 12 mm sunt tratate special in procesul de fabricatie pentru a rezista la impact accidental, deci sunt realmente dificil de spart din motive accidentale! In plus, larga utilizare in spatii comerciale, de birouri, de utilitate publica, cu trafic intens si aglomerare umana mare demonstreaza siguranta si confortul in utilizarea usilor din sticla. Dincolo de rezistenta (veti remarca in spatii comerciale si in mall-uri ca marea majoritate a usilor si balustradelor sunt de sticla), marele avantaj al usilor de sticla sta in faptul ca acestea isi pastreaza aspectul de nou pe toata perioada utilizarii, fiind necesara schimbarea lor doar atunci cand doriti sa schimbati designul. Incepand cu grosimea de 8 mm, orice usa din sticla securizata este de o rezistenta consistenta. Usile din sticla securizata precum si cele de dus comercializate de AbraConstruct au grosimi de 8 pana la 12 mm. Aspectul cel mai important legat de calitatea usilor de sticla sta in feronerie. Balamalele, sistemele de inchidere,  manerele, amortizoarele si celelalte elemente de feronerie confera durabilitate in timp deoarece sunt de o calitate superioara de la cei mai renumiti producatori din piata ( DORMA, HAFELE, GEZE etc)

 

Compartimentări din sticlă pentru interioare cu stil

STICLA, nu desparte, ci apropie, nu ascunde, ci învăluie, nu expune, ci protejează

Nevoia de apropiere, de spațiu, de luminozitate, dorința de libertate și lipsa barierelor sunt câteva dintre motivele pentru care putem alege sticla ca material pentru pereți și compartimentări. Pentru orice spațiu și pentru orice destinație, compartimentările din sticlă sunt acum accesibile cu AbraConstruct
Siguranța și securitatea este unul dintre cele mai importante aspecte atunci când vorbim despre clădirile non-rezidențiale. Sticla laminată reprezintă o soluție sigură pentru compartimentările din sticlă. În cazul în care peretele de sticlă se sparge, fragmentele (cioburile) rămân lipite de filmul de laminare, fiind eliminat riscul de rănire. În plus, cioburile nu se împrăștie și este redus și riscul de accidentare ulterioară.