Usi sticla Premium

Montaj profesional - Garantie - Pret Producator

Se disting prin fiabilitate si siguranta absoluta si printr-o linie de design moderna. Usile batante - pivotante sunt special concepute atat pentru exterior cat si pentru interior in special pentru zonele cu trafic intens.

Usi-sticla-securizata-Premium

CARACTERISTICI

STICLA: Usile din sticla model Pivotant PREMIUM sunt executate din geam de 10 mm securizat si sau laminat, clar, sablat, colorat sau personalizat

SISTEME: Accesorizarea usilor din sticla Pivotante PREMIUM au in componenta, amortizor ingropat in pardoseala, balamale universale cu capace eloxate, maner inox H 1800 - 2000 mm, sistem de inchidere, BANDOU PROTECTIE si coltare pentru supralumina dupa caz.

Panourile fixe de geam in lateralul usilor sunt fixate in profile din aluminiu tip U, sine perimetrale sau alt tip de profile conform caietului de sarcini.

DIMENSIUNI:  sunt diferite in functie de locul unde se amplaseaza

Inaltimea maxima : 2200 mm

Latime maxima : 1100 mm

Greutate maxima: 80 kg ( in functie de amortizorul folosit)

Tip deschidere: batant (interior/exterior) cu revenire, intr-un singur canat sau doua canate. In cazul in care inaltimea este mai mare de 2200 se aplica supralumina.

MONTAJ & GARANTIE

Montajul este ideal inainte de lavabila, in perioada finisajelor.
Termenul de executie a unei lucrari este de 10-20 zile lucratoare.
AbraConstruct ofera o garantie pentru montaj de 3 ani.

Le recomandam cailor de acces cu traffic intens cum ar fi: spatii comerciale, mall-uri, restaurante, hoteluri,  diverse spatii publice ,cladiri de birouri, scoli si institutii publice precum si in zone rezidentiala.

IMPORTANT! In momentul luarii masuratorilor finale de executie, peretii, pardoseala si tavanul trebuie sa fie perfect drepti.
Nu recomandam pereti din rigips deoarece nu sustine greutatea usilor din sticla.
Nu recomandam incalzire in pardoseala pentru Modelul PREMIUM

Usile batante - pivotante sunt special concepute atat pentru exterior cat si pentru interior in special pentru zonele cu trafic intens. Usile din sticla pivotante model PREMIUM, Abraconstruct, nu au niciun fel de prindere laterala, ele fiind fixate in pardoseala si in tavan, sistemele sunt din inox cu un grad sporit de rezistenta.

 

usi-pereti-sticla-securizata-comanda-1

Usi din sticla pentru exterior

Ușile de sticlă pentru exterior cat si pentru interior, reprezintă un element distinctiv în orice ansamblu arhitectural. Usile AbraConstruct sunt produse din sticlă securizat si/sau laminată, ceea ce conferă siguranță și securitate, atât împotriva accidentelor cât și a tentativelor de efracție.

Usi din sticla pentru interior

Pe lângă eleganța pe care ușile din sticlă AbraConstruct o conferă interiorului, se remarcă luminozitatea crescută, senzația de spațiu mărit, beneficii care contribuie la starea de relaxare și confort.
Întâlnite mai des în spațiile comerciale și de birouri, ușile din sticla transmit și oferă transparență, senzația de deschidere, favorizând comunicarea și personalizând spațiul.

Usile, un obiect unicat

Pentru spațiul locuinței, combinarea sticlei cu alte materiale este o opțiune des utilizată. Astfel, un obiect comun tuturor locuințelor se poate transforma într-un obiect unicat, precum ușile de sticlă decorativă. 
Ușile de sticlă oferă eleganță și luminozitate, fiind un element distinctiv în orice ansamblu arhitectural.

Usa pe stanga sau pe dreapta?

Cea mai simpla metoda de a determina pozitionarea pe stanga ori pe dreapta a unei usi este sa privim usa de la exterior si sa vedem pe care parte este pozitionata clanta. Astfel putem sti pe care parte sunt montate balamalele si sa determinam cum se deschida usa respectiva.

Este recomandabil sa montam usile noi exact in modul in care erau montate si usile vechi. Daca apar modificari este posibil sa fie nevoie sa modificati planurile locatiilor si sa informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) deoarece in caz de interventie acestia trebuie sa cunoasca exact cum se deschid usile din spatiul dumneavoastra. Mai mult, realitatea din teren trebuie sa corespunda cu planurile si schitele de proiectare a incaperilor.

Evident, nu este necesar sa te preocupe acest aspect. In momentul in care comandati usi din sticla, dupa achitarea acestora, un specialist se va deplasa la tine pentru a face masuratorile exacte si a determina toate detaliile legate de modul in care trebuiesc confectionate si livrate usile.

Sunt usile din sticla rezistente?

In aparenta sticla este un material fragil, usor casant si care nu inspira mare incredere in utilizare.  Acest lucru nu este valabil pentru usile din sticla securizata, care au o rezistenta sporita. 

Usile de sticla securizata cu grosimi de 8, 10 sau 12 mm sunt tratate special in procesul de fabricatie pentru a rezista la impact accidental, deci sunt realmente dificil de spart din motive accidentale! In plus, larga utilizare in spatii comerciale, de birouri, de utilitate publica, cu trafic intens si aglomerare umana mare demonstreaza siguranta si confortul in utilizarea usilor din sticla. Dincolo de rezistenta (veti remarca in spatii comerciale si in mall-uri ca marea majoritate a usilor si balustradelor sunt de sticla), marele avantaj al usilor de sticla sta in faptul ca acestea isi pastreaza aspectul de nou pe toata perioada utilizarii, fiind necesara schimbarea lor doar atunci cand doriti sa schimbati designul.Incepand cu grosimea de 8 mm, orice usa din sticla securizata este de o rezistenta consistenta. Usile din sticla securizata precum si cele de dus comercializate de AbraConstruct au grosimi de 8 pana la 12 mm. Aspectul cel mai important legat de calitatea usilor de sticla sta in feronerie. Balamalele, sistemele de inchidere,  manerele, amortizoarele si celelalte elemente de feronerie confera durabilitate in timp deoarece sunt de o calitate superioara de la cei mai renumiti producatori din piata ( DORMA, HAFELE, GEZE etc)