SISTEMUL DE USI GLISANTE DORMA MANET COMPACT / CONCEPT

Usi glisante manual cu fixare intr-un singur punct pentru aplicatii interioare

Multumita flexibilitatii modulare a sistemului, DORMA MANET ofera arhitectilor si specificatorilor mana libera in implementarea creativa a designurilor pe comanda cu spatiul, viziunea si lumina ca elemente de fundatie. Componenta de baza este fixarea intr-un singur punct care este ingropata in sticla si permite o finisare complet perfecta in toate aplicatiile,

Caracteristici produs

 • Fixare intr-un singur punct de inalta calitate facuta din otel inoxidabil
 • Modularitate flexibile
 • Disponibila pentru mai multe grosimi de sticla
 • Compozitie creativa a luminii, spatiului si viziunii
 • Aspect minimalist
 • Sistem de usa glisanta
 • Sistemul pentru usa glisanta MANET este ideal ca aditie eleganta la conceptele de interior de inalta clasa. Compenentele principale iau forma unei sine solide si a unui cilindru purtator. Elementele sunt proiectate pentru o greutate a usii de maximum 120 kg,
 • Gama
 • Portofoliul include atât o varietate de sticlă și cât și fixaea într-un singur punct. Sistemul de uși glisante permite o mulțime de posibilități de idei individuale.
  În plus față de versiunile standard, încorporate în pereții despărțitori de sticlă dură sau fixate cu fațe pe deschideri de zidarie, acest sistem poate fi de asemenea folosite pentru a construi uși glisante în curbe, usi glisante despărtite în două și usi glisante paralele.
 • Opriri mecanice
 • Opririle mecanice pot fi poziționate pe șina de glisare pentru a asigura distanța de glisare efectiv limitată.
 • Instalare ușoară
 • Toate dispozitivele de fixare într- un singur punct sunt concepute pentru sisteme de prindere cu clame a protectoarelor pentru instalare mai ușoară. Alte componente includ rulment pivotare de jos, accesorii pentru pivotarea de sus cu rulment cu cep sau bucșe originală, conectori pentru panouri exterioare / lumina laterală.

 

 

CARACTERISTICI

STICLA: Usile din sticla glisante-culisante MANET, sunt executate din geam de 8 sau 12 mm securizat si sau laminat, clar, sablat, colorat sau personalizat

SISTEME: Sistem GLISANT MANET din inox, poate fi folosit în cazul în care spaţiul este limitat, este adecvat pentru încăperile umede, durată lungă de utilizare. Manerul recomandat este tip Scoica sau tip "H", pentru inaltimi mai mari de 2300 mm se recomanda supralumina.

DIMENSIUNI: sunt diferite in functie de locul unde se amplaseaza

Inaltimea maxima : 2300 mm

Latime maxima: 1100 mm

Greutate maxima: 120 kg

Tip deschidere: glisant in unul sau doua canate

Sistemul de usi glisante fara rama Manet pentru uși batante si batante subliniază transparența arhitecturii moderne și oferă diferite opțiuni de integrare.

Usile din sticla glisante MANET combină suporturile de înaltă calitate din oțel inoxidabil cu panourile ușilor din sticlă fără rame și creează soluții de intrare luminoase și fără bariere pentru interiorul clădirilor.

usi-glisante-culisante-sticla-manet-abraconstruct-13

ASPECT MINIMALIS

Usi glisante - Usi culisante - Sticla securizata - Pe comanda
Usi glisante - Usi culisante - Sticla securizata - Pe comanda

MONTAJ & GARANTIE

Detinem o echipa de specialisti cu experienta pentru realizarea la nivel ireprosabil al montajului tipurilor de usi solicitate. Experienta in activitate ne-a ajutat sa dobandim flexibilitate si sa oferim conditii avantajoase pentru beneficiarii nostri, indiferent de proiectele acestora.

Montajul este ideal inainte de lavabila, in perioada finisajelor.
Termenul de executie a unei lucrari este de 10-15 zile lucratoare.
Garantie pentru montaj si sisteme - 24 luni.

Usile glisante MANET le recomandam pentru delimitarea incaperilor, cladiri de birouri, case, apartamente si alte zone rezidentiale

Atentie!! In momentul luarii masuratorilor finale de executie, peretii, pardoseala si tavanul trebuie sa fie perfect drepti.
In cazul in care peretii sunt din rigips, recomandam intarirea cu o structura metalica deoarece peretii din rigips nu sustine greutatea usilor.

 

MAI MULTA LUMINOZITATE

Mai multa lumina

Primul argument care ne vine in minte in legatura cu usile glisante de sticla vizeaza transparenta acestora, care implicit mareste luminozitatea incaperii. Mai multa lumina intr-o camera inseamna o atmosfera tonica, dar nu trebuie neglijat nici avantajul financiar – un surplus de lumina naturala implica mai putin consum de energie electrica. Daca te temi ca folosirea usilor glisante de sticla transparenta diminueaza intimitatea incaperilor, poti opta pentru sticla blurata sau mata, fapt care permite conservarea intimitatii si in acelasi timp asigura un grad mai mare de luminozitate decat usile de alta factura.

Intretinere usoara

Usile glisante de sticla sunt foarte usor de intretinut. Nu e nevoie de eforturi prea mari pentru a le curata, sunt mai rezistente decat usile de lemn (dar trebuie protejate de socuri mecanice), nu se degradeaza din cauza carilor si nici nu solicita curatari dese din cauza depunerilor de praf. In acelasi timp, daca balamalele usilor clasice se lasa, in timp, din cauza greutatii, usile glisante nu sunt expuse acestui inconvenient.

Sigurata pentru copii

Usile glisante de sticla sunt usor de manevrat si nu pericliteaza siguranta copiiilor, care și-ar putea prinde degetele intr-o usa de format clasic. Daca te gandesti ca in copilarie ni s-a intamplat ca cel putin o data sa ne prindem degetele intre tamplarie si usa, putem constata ca acest argument nu este un moft, ci are o acoperire reala!

 

DESIGN PERSONALIZAT

usi-glisante-culisante-sticla-manet-abraconstruct-15
Usi glisante - Usi culisante - Sticla securizata - Pe comanda

MASURATOAREA

Se masoara golul de zidarie, atat pe orizontala, cat si pe verticala, si se verifica planeitatea;
Se masoara grosimea zidului si se verifica neregularitatile acestuia;
In situatia constructiilor noi se ia in calcul grosimea sapei.
In functie de masuratorile intocmite, se stabilesc dimensiunile foii de usa tinand cont de faptul ca se calculeaza o toleranta de 10 mm pe fiecare latura, care se scade din dimensiunea golului de zid;
La constructiile vechi, unde exista usi ce trebuie demontate, se va tine cont de aspectul golului dupa demontare. In situatia in care golul prezinta distorsiuni mari, se recomanda beneficiarului sa finiseze golul de usa.
Usi glisante - Usi culisante - Sticla securizata - Pe comanda

MONTAJUL

Montajul usilor se face de catre echipe profesionale scolarizate special pentru realizarea unui montaj perfect al usii dvs. Echipele sunt dotate cu truse de scule complet echipate pentru a reusi un motaj in orice situatie data. Pentru firme sau companii care doresc sa colaboreze cu noi in diverse orase din Romania va rugam sa ne contactati. Dorim prin aceste facilitati sa fim cat se poate de elastici, sa oferim solutii cat mai avantajoase pentru clientii si beneficiarii nostri si nu sa impunem conditii aberante!

Usi glisante - Usi culisante - Sticla securizata - Pe comanda

SENS DESCHIDERE

Sensul de deschidere al usilor se stabileste privind din interiorul incaperii, astfel: daca balamalele sunt pozitionate pe stanga sensul de deschidere este stanga iar daca balamalele sunt pozitionate pe dreapta atunci si sensul de deschidere este pe dreapta.

De retinut ca este bine ca usile noi sa fie montate exact ca si cele vechi, daca o usa este de dreapta si cea noua sa fie la fel, altfel este posibil sa trebuiasca sa-I  anuntati pe cei de la Pompieri in  situatii de urgenta, datorita faptului ca in caz de incediu sau alte astfel de evnimente acestia trebuie sa cunoasca exact din planurile locatiei dvs. cum se deschid usile!

Usi glisante - Usi culisante - Sticla securizata - Pe comanda