UȘĂ GLISANTĂ Muto Comfort M 50 Dorma – AbraConstruct

USI GLISANTE DIN STICLA PE COMANDA 

Sistem de uşă glisantă cu sticlă securizată  

Cu o înălţime a şinei de rulare de doar 50mm, Muto Comfort M 50 Dorma – sistem de uşă glisantă conceput pentru greutăţi uşoare de până la 50 kg – este atât de subţire încât chiar şi uşile mici par să fie proporţionate cu generozitate.

 

Caracteristici produs

 • Sistem modular
 • Poate fi folosit în cazul în care spaţiul este limitat
 • De asemenea adecvat pentru încăperile umede (EN 1670, Clasa 4)
 • Fitinguri tip clemă – nu este necesară pregătirea sticlei
 • Instalare uşoară în perete
 • Durată lungă de utilizare

Soluția perfectă pentru spațiu limitat

Usile din sticla, Muto Comfort M 50 Dorma oferă o soluție ideală discretă pentru locații atât private cât și publice, și este de asemenea, potrivit pentru camere umede (EN 1670, clasa 4).

Instalare uşoară în perete

Funcţionare aproape silenţioasă, şi zăvorâre precisă a uşii datorită unui ansamblu special de oprire, fac Muto Comfort M 50 Dorma soluţia perfectă.

Un sistem – mai multe soluţii

Muto Comfort M 50 Dorma,  oferă versatilitate în cel mai adevărat sens al cuvântului. Sistemul poate fi fixat fie de perete, de tavan sau de un panou de deasupra uşii.

Fără pregătire a sticlei

Prin intermediul fitingurilor tip clemă, nevoia de perforare şi tăiere a sticlei este eliminată.

Durată lungă de utilizare

Longevitatea excepţională a sistemului a fost de asemenea dovedită în testele prelungite implicând mai mult de 50,000 de cicluri de operare (efectuate conform DIN EN 1527). Şi de asemenea veţi descoperi faptul că AGILE 50 duce rezistenţa la coroziune la un nou nivel.

Beneficii pentru arhitect/devizier

 • Datorită dimensiunilor reduse, Muto Comfort M 50 Dorma mai poate fi utilizat în care spaţiul este limitat
 • Muto Comfort M 50 Dorma duce rezistenţa la coroziune la un nou nivel. Astfel nu există obstacole pentru instalarea şi utilizarea acestuia în spaţii umede
 • Ghidajul de pardoseală Muto Comfort M 50 Dorma,  oferă o combinaţie impresionantă de funcţionalitate eficientă şi design atractiv

Beneficii pentru comerţ/distribuitor

 • Sistemul modular reduce cerinţa de spaţiu de stocare

Beneficii pentru instalator/fabricant

 • Prin intermediul fitingurilor tip clemă, nevoia de perforare şi tăiere a sticlei este eliminată
 • Instalare simplă, rapidă, economisind timp şi bani
 • Uşurinţa proprie de manevrare cuplată cu o abordare în întregime sistematică va facilita în mare măsură activitatea dumneavoastră de planificare în cazul implementării conceptului AGILE 50

 

CARACTERISTICI

STICLA: Usile din sticla glisante-culisante AGILE, sunt executate din geam de 8 sau 10 mm securizat si sau laminat, clar, sablat, colorat sau personalizat

SISTEME: Sistem modular, poate fi folosit în cazul în care spaţiul este limitat, este adecvat pentru încăperile umede (EN 1670, Clasa 4),durată lungă de utilizare. Manerul recomandat este tip Scoica, pentru inaltimi mai mari de 2300 mm se recomanda supralumina.

DIMENSIUNI: sunt diferite in functie de locul unde se amplaseaza

Inaltimea maxima : 2300 mm

Latime maxima: 1100 mm

Greutate maxima: 150 kg

Tip deschidere: glisant in unul sau doua canate

Sistemul fara rama Manet pentru uși batante si batante subliniază transparența arhitecturii moderne și oferă diferite opțiuni de integrare.

usile din sticla cu sistem MANET combină suporturile de înaltă calitate din oțel inoxidabil cu panourile ușilor din sticlă fără rame și creează soluții de intrare luminoase și fără bariere pentru interiorul clădirilor.

MONTAJ & GARANTIE

Montajul este ideal inainte de lavabila, in perioada finisajelor.
Termenul de executie a unei lucrari este de 7-10 zile lucratoare.
AbraConstruct ofera o garantie pentru montaj de 2 ani.

Le recomandam pentru delimitarea incaperilor, cladiri de birouri, case, apartamente si alte zone rezidentiale

Atentie!! In momentul luarii masuratorilor finale de executie, peretii, pardoseala si tavanul trebuie sa fie perfect drepti.
In cazul in care peretii sunt din rigips, recomandam intarirea cu o structura metalica deoarece peretii din rigips nu sustine greutatea usilor.

 

Functionare indelungata

Muto Comfort M 50 Dorma,  oferă versatilitate în cel mai adevărat sens al cuvântului. Sistemul poate fi fixat de perete, de tavan de-a lungul unui prag al uşii fie în configuraţia cu un panou sau panou duble, şi cu sau fără lumini laterale fixe. De asemenea, acesta poate fi instalat cu un panou din sticlă deasupra uşii.

Mecanismul de operare Muto Comfort M 50 Dorma, este complet mascat în şina de rulare, care măsoară doar 63 mm în înălţime, permiţând uşii glisante de sticlă să-şi păstreze estetica minimalistă.

Uşile glisante de sticlă asigură beneficii uriaşe de economisire a spaţiului, design minimalist şi, în combinaţie cu tehnologia demonstrată a rolelor, chiar şi uşile mari pot fi operate silenţios şi cu uşurinţă.

Un sistem – multe soluţii

usi-glisante-culisante-agile-150

MENTENANTA USILOR DE INTERIOR

Exploatarea corecta si igienizarea conform recomandarilor producatorului cresc eficienta in utilizare si durabilitatea in timp a usilor. Fie ca discutam de usi din sticla sau usi din MDF, recomandam igienizarea usilor de interior achizitionate de la AbraConstruct cu solutii non-alcoolice si cu materiale non-abrazive, care pot zgaria materialul.

DETALII MONTAJ – AbraConstruct

Detinem o echipa de specialisti cu experienta pentru realizarea la nivel ireprosabil al montajului tipurilor de usi solicitate. Abra poseda echipamentele si uneltele potrivite pentru livrarea si montajul usilor in toate conditiile solicitate de catre client. Va rugam sa ne contactati pentru a discuta detaliile unei colaborari si modul in care Abra poate veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra la nivel national. Experienta in activitate ne-a ajutat sa dobandim flexibilitate si sa oferim conditii avantajoase pentru beneficiarii nostri, indiferent de proiectele acestora.

usi-glisante-culisante-sticla-Agile-abraconstruct-2

USI GLISANTE SAU USI CULISANTE?

In activitatea noastra, ne-am confruntat mereu cu intrebarea unor clienti, daca este mai bine sa monteze usi culisante sau glisante. Desi poate parea putin hilara aceasta intrebare, pentru un necunoscator ea este cat se poate de legitima.

Nu exista nici o diferenta intre usile glisante si cele culisante! Proprietatea unui lucru de a fi glisant sau culisant implica alunecarea acestuia pe un dispozitiv special (in cazul usilor, este vorba de rolele pe care acestea sunt montate).

In portofoliul nostru de produse avem o serie de usi culisante in diverse dimensiuni, finisaje, forme si sablaje.

TERMOIZOLARE FONICA LA USILE DIN STICLA

Sticla este un material care isi pierde izolarea termica pe masura ce suprafata creste. Usile montate in toc de lemn sau piatra prezinta o izolare foarte buna. De asemenea, in functie de model se pot realiza diverse izolari termice si fonice ale materialului.

Principalul element in achizitia usilor de sticla este ca acestea sa se inchida si sa izoleze perfect si dupa ani de utilizare, nu doar la momentul montajului. La Abra lucram cu furnizorii, materialele si specialistii care ofera acest avantaj in utilizare.

Aer curat fara a lua din spatiu

O usa glisanta din sticla, este un tip de uși glisante în arhitectură și construcții care asigura acces la lumină naturală abundentă, aer liber, aer curat fara a lua din spatiu.
O ușă glisantă din sticlă este formata din panouri fixe si panouri mobile care impreuna formeaza o singura unitate – usa glisanta.
Usa glisanta din sticla este executata din geam de 8-10 mm securizat, clar, sablat, colorat sau personalizat in functie de preferintele beneficiarului. Toate uslie din sticla securizata AbraConstruct sunt executate cu dimensiuni pe comanda. Accesorizarea usilor glisante din sticla se face cu sisteme de glisare din inox sau aluminiu ce pot fi vopsite in nuante RAL. Toate accesoriile usilor le recomandam in functie de preferintele clientului si design-ul incaperii.
AbraConstruct iti ofera o gama larga de accesorii pentru usi din sticla de la cei mai renumiti producatori din europa cum ar fi Dorma, Geze si Hafele.

usi-glisante-culisante-sticla-manet-abraconstruct-5

Toate produsele noastre sunt certificate, agrementate si testate, astfel incat garantia noastra sa fie una reala si produsul sa reziste ani indelungati.

Usi glisante din sticla le recomandam pentru camere de hotel, apartamente și reședințe, pentru vederi largi, acolo unde spatiul este intunecat si se doreste mai multa lumina naturala si aerul proaspăt.

Usile glisante de sticla sunt utilizate în mod obișnuit si în unele regiuni ca uși între camerele interioare ale unei case, o curte, punte, balcon, terasă,  o zonă de grădină, gratar sau piscina.

Usile din sticla produse de AbraConstruct sunt de asemenea folosite în designul interior, de multe ori în birouri și zone de vânzări pentru a oferi spatii de birouri privat dar accesibil vizual.

În interioarele rezidentiale, usile din sticla securizata sunt solicitate de foarte multe ori din geam sablat, mat sau colorat,  pentru intimitate dat totodata pentru a permite luminii naturale sa patrunda mai mult în locuință și să se extindă sentimentul dimensiunii spațiale interioare.

O usa din sticla securizata  poate fi instalata la exterior sau montate în interior, oferind un design unic si o siguranta  înaltă de securitate.

In functie de necesitati, puteti opta pentru o usa glisanta din sticla securizata fara rama care asigura design unic si vizibilitate sau, o usa glisanta cu rama care asigura o izolatie termica foarte buna.

Accesorizarea pentru care optati, culoarea sau modelul sticlei poate inbunatati aspectul usii