Usi glisante Dorma - Muto 80 - AbraConstruct

Sistem de uşă glisantă cu şine de rulare mascate

Mecanismul de operare Dorma - Muto 80 este complet mascat în şina de rulare, care măsoară doar 63mm în înălţime, permiţând uşii glisante de sticlă să-şi păstreze estetica minimalistă.

Caracteristici produs

 • Sistem modular
 • Poate fi folosit în cazul în care spaţiul este limitat
 • De asemenea adecvat pentru încăperile umede (EN 1670, Clasa 4)
 • Fitinguri tip clemă – nu este necesară pregătirea sticlei
 • Instalare uşoară în perete
 • Durată lungă de utilizare

Economisire a spaţiului

Uşile glisante de sticlă asigură beneficii uriaşe de economisire a spaţiului, design minimalist şi, în combinaţie cu tehnologia demonstrată a rolelor, chiar şi uşile mari pot fi operate silenţios şi cu uşurinţă.

Oprire sigură

Uşile sunt decelerate uşor şi sunt de asemenea reţinute sigur în ambele poziţii închisă şi deschisă ale acestora de către tampoane tip prindere special concepute.

Versiunea avantajoasă Syncro

Sistemul AGILE este de asemenea disponibil într-o versiune "Syncro". În această configuraţie, uşa glisantă cu panouri duble se reglează în poziţie deschisă şi închisă ca uşi bicomponente în cazul în care doar unul dintre panouri este acţionat.

Instalare uşoară

Prin rolele prevăzute cu clemă se înţelege faptul că nu este necesară o pregătire a sticlei. Doar două suporturi cu clemă care nu necesită întreţinere pot susţine până la 150 kg de sticlă.

Un sistem – multe soluţii

AGILE 150 oferă versatilitate în cel mai adevărat sens al cuvântului. Sistemul poate fi fixat de perete, de tavan de-a lungul unui prag al uşii fie în configuraţia cu un panou sau panou duble, şi cu sau fără lumini laterale fixe. De asemenea, acesta poate fi instalat cu un panou din sticlă deasupra uşii.

Durată lungă de funcţionare

Longevitatea excepţională a sistemului a fost de asemenea demonstrată în teste prelungite implicând mai mult de 100,000 cicluri de operare (efectuate conform DIN EN 1527).

Beneficii pentru arhitect/avizier

 • Datorită dimensiunilor reduse, Dorma - Muto 80 mai poate fi utilizat în cazul în care spaţiul este limitat
 • Dorma - Muto 80 duce rezistenţa la coroziune la un nou nivel. Astfel nu există obstacole pentru instalarea şi utilizarea acestuia în spaţii umede
 • Ghidajul de pardoseală Dorma - Muto 80,  oferă o combinaţie impresionantă de funcţionalitate eficientă şi design atractiv

Beneficii pentru instalator/fabricant

 • Prin intermediul fitingurilor tip clemă, nevoia de perforare şi tăiere a sticlei este eliminată
 • Instalare simplă, rapidă, economisind timp şi bani

 

Usi glisante din sticla securizata executate de Abraconstruct

Usi glisante din sticla Dorma - Muto 80+xl 150

O usa glisanta din sticla, este un tip de uși glisante în arhitectură și construcții care asigura acces la lumină naturală abundentă, aer liber, aer curat fara a lua din spatiu.

O ușă glisantă din sticlă este formata din panouri fixe si panouri mobile care impreuna formeaza o singura unitate – usa glisanta.
Usa glisanta din sticla este executata din geam de 8-10 mm securizat, clar, sablat, colorat sau personalizat in functie de preferintele beneficiarului. Toate uslie din sticla securizata AbraConstruct sunt executate cu dimensiuni pe comanda.

Accesorizarea usilor glisante din sticla se face cu sisteme de glisare din  aluminiu ce pot fi vopsite in nuante RAL.

Toate accesoriile usilor le recomandam in functie de preferintele clientului si design-ul incaperii.
AbraConstruct iti ofera o gama larga de accesorii pentru usi din sticla de la cei mai renumiti producatori din europa cum ar fi Dorma, Geze si Hafele.

Toate produsele noastre sunt certificate, agrementate si testate, astfel incat garantia noastra sa fie una reala si produsul sa reziste ani indelungati.

Usi glisante din sticla le recomandam pentru camere de hotel, apartamente și reședințe, pentru vederi largi, acolo unde spatiul este intunecat si se doreste mai multa lumina naturala si aerul proaspăt.
Usile glisante de sticla sunt utilizate în mod obișnuit si în unele regiuni ca uși între camerele interioare ale unei case, o curte, punte, balcon, terasă, o zonă de grădină, gratar sau piscina.

Usile din sticla sunt de asemenea folosite în designul interior, de multe ori în birouri și zone de vânzări pentru a oferi spatii de birouri privat dar accesibil vizual.

În interioarele rezidentiale, usile din sticla securizata sunt solicitate de foarte multe ori din geam sablat, mat sau colorat, pentru intimitate dat totodata pentru a permite luminii naturale sa patrunda mai mult în locuință și să se extindă sentimentul dimensiunii spațiale interioare.

O usa din sticla securizata poate fi instalata la exterior sau montate în interior, oferind un design unic si o siguranta înaltă de securitate.

In functie de necesitati, puteti opta pentru o usa glisanta din sticla securizata fara rama care asigura design unic si vizibilitate sau, o usa glisanta cu rama care asigura o izolatie termica foarte buna.

Accesorizarea pentru care optati, culoarea sau modelul sticlei poate inbunatati aspectul usii dorite si va putem realiza usa din sticla dorita, care poate fi accesoriul care lipsea din incaperea dumneavoastra.