Usi glisante pe comanda, Calitate Germana!

MECANISM DE ACŢIONARE PENTRU UȘI GLISANTE DORMA RS 120/120 SYNCRO

Sisteme testate, Calitate Germana!

Accesorii pentru separatoare de cameră din sticlă securizată

DORMA RS 120/120 Syncro dispune de o glisieră din aluminiu cu secțiune concavă, care este ușoară, dar în același timp robustă și rezistentă la răsucire. Aceasta poate fi fixată direct sub tavan sau pe un perete. RS 120 Syncro dispune de un cablu și dispozitiv de deviere pentru deschiderea sincronă a unui set de uși din două părți. Prin urmare, un minim de efort conduce la o lățime maximă a deschiderii.

Caracteristici produs

  • Glisieră solidă
  • Acoperiri prinse cu clipsuri
  • Profil al partii laterale
  • opritor final și suport
  • accesorii de tip clemă - nu este necesară nici o pregătire a sticlei
  • instalare simplă pe perete

Glisieră solidă

Glisiera din aluminiu cu secțiune concavă este ușoară, dar în același timp robustă și rezistentă la răsucire. Aceasta poate fi fixată direct sub tavan sau pe un perete.
Debitarea la dimensiunea dorită este deosebit de facilă.

Acoperirile prinse cu clipsuri

Acoperirile sunt fabricate din aluminiu, și se prin ușor de canal.

Profilul lămpii laterale

Un profil special pentru a fi suspendat și înșurubat în canal este disponibil pentru utilizarea cu lămpi laterale fixe. Se asigură că sticla lămpii laterale este montată la distanța corectă de canal.

Ghidare elegantă pe pardoseală

Glisiera de pardoseală AGILE oferă o combinație impresionantă de funcționalități eficiente și un design atractiv.

Opritor final și suport

Există un dispozitiv inteligent în glisieră care funcționează ca un opritorul de capăt cu amortizor, fixând ușa în siguranță în poziția de capăt.

Versiunea Syncro

RS 120 Syncro dispune de un cablu și dispozitiv de deviere pentru deschiderea sincronă a unui set de uși din două părți. Deschiderea unei uși o deschide automat pe cealaltă, prin urmare, un minim de efort conduce la o lățime maximă a deschiderii.

Nici o pregătire a sticlei

DORMA-Glas are o vastă experiență în lucrul cu sticla securizată, iar acest lucru a condus la dezvoltarea unui sistem de prindere care este exact ceea ce este necesar pentru fixarea panourilor de sticlă în mecanismul de acționare a ușilor glisante DORMA RS. Acest sistem oferă avantajul suplimentar de a permite unele ajustări privind înălțimea ușii după ce ușile sunt agățate, fără a fi nevoie să se scoată sticla deja fixată.

Avantaje pentru arhitect/specificator

  • Caracteristicile speciale ale RS 120/120 Syncro îl fac deosebit de potrivit pentru aplicații în care confortul trebuie să îmbine armonios cu stilul.

Avantaje pentru comerciant/distribuitor

  • Sistemul modular reduce cerința spațiului de depozitare

Avantaje pentru instalator/fabricant

  • Prin accesoriile de tip prindere, este eliminată necesitatea găuririi și a tăierii sticlei
  • Montaj rapid, simplu, economisindu-se timp și bani

CARACTERISTICI

STICLA: Usile din sticla glisante-culisante RS120, sunt executate din geam de 10 sau 12 mm securizat si sau laminat, clar, sablat, colorat sau personalizat

SISTEME: Sistem modular, poate fi folosit în cazul în care spaţiul este limitat, este adecvat pentru încăperile umede (EN 1670, Clasa 4), durată lungă de utilizare. Manerul recomandat este tip Scoica, toata greutatea este sustinuta de sina superioara, in podea avand doar un sistem de ghidare discret.

DIMENSIUNI: sunt diferite in functie de locul unde se amplaseaza

Inaltimea maxima: 2400 mm

Latime maxima: 1100 mm

Greutate maxima: 120 kg 

Tip deschidere: glisant in unul sau doua canate

MONTAJ & GARANTIE

Detinem o echipa de specialisti cu experienta pentru realizarea la nivel ireprosabil al montajului tipurilor de usi solicitate. Experienta in activitate ne-a ajutat sa dobandim flexibilitate si sa oferim conditii avantajoase pentru beneficiarii nostri, indiferent de proiectele acestora.

Montajul este ideal inainte de lavabila, in perioada finisajelor.
Termenul de executie a unei lucrari este de 10-15 zile lucratoare.
Garantie pentru montaj si sisteme - 24 luni.

Usile glisante RS120 le recomandam pentru delimitarea incaperilor, cladiri de birouri, case, apartamente si alte zone rezidentiale

Atentie!! In momentul luarii masuratorilor finale de executie, peretii, pardoseala si tavanul trebuie sa fie perfect drepti.
In cazul in care peretii sunt din rigips, recomandam intarirea cu o structura metalica deoarece peretii din rigips nu sustine greutatea usilor.

 

Rezistenta remarcabila.

Modelul de usi glisante RS120 - AbraConstruct  dispune de o glisieră din aluminiu cu secțiune concavă, care este ușoară, dar în același timp robustă și rezistentă la răsucire. Aceasta poate fi fixată direct sub tavan sau pe un perete. Usile glisante RS120, dispune de un cablu și dispozitiv de deviere pentru deschiderea sincronă a unui set de uși din două părți. Prin urmare, un minim de efort conduce la o lățime maximă a deschiderii.

 

DESIGN, CONFORT, TRANSPSARENTA

usi-glisante-culisante-sticla-rs120-abraconstruct-4

MASURATOAREA

Se masoara golul de zidarie, atat pe orizontala, cat si pe verticala, si se verifica planeitatea;
Se masoara grosimea zidului si se verifica neregularitatile acestuia;
In situatia constructiilor noi se ia in calcul grosimea sapei.
In functie de masuratorile intocmite, se stabilesc dimensiunile foii de usa tinand cont de faptul ca se calculeaza o toleranta de 10 mm pe fiecare latura, care se scade din dimensiunea golului de zid;
La constructiile vechi, unde exista usi ce trebuie demontate, se va tine cont de aspectul golului dupa demontare. In situatia in care golul prezinta distorsiuni mari, se recomanda beneficiarului sa finiseze golul de usa.

MONTAJUL

Montajul usilor se face de catre echipe profesionale scolarizate special pentru realizarea unui montaj perfect al usii dvs. Echipele sunt dotate cu truse de scule complet echipate pentru a reusi un motaj in orice situatie data. Pentru firme sau companii care doresc sa colaboreze cu noi in diverse orase din Romania va rugam sa ne contactati. Dorim prin aceste facilitati sa fim cat se poate de elastici, sa oferim solutii cat mai avantajoase pentru clientii si beneficiarii nostri si nu sa impunem conditii aberante!

SENS DESCHIDERE

Sensul de deschidere al usilor se stabileste privind din interiorul incaperii, astfel: daca balamalele sunt pozitionate pe stanga sensul de deschidere este stanga iar daca balamalele sunt pozitionate pe dreapta atunci si sensul de deschidere este pe dreapta.

De retinut ca este bine ca usile noi sa fie montate exact ca si cele vechi, daca o usa este de dreapta si cea noua sa fie la fel, altfel este posibil sa trebuiasca sa-I  anuntati pe cei de la Pompieri in  situatii de urgenta, datorita faptului ca in caz de incediu sau alte astfel de evnimente acestia trebuie sa cunoasca exact din planurile locatiei dvs. cum se deschid usile!