Fatade si Vitrine din sticla pentru spatii comerciale

 

Mai multa vizibilitate pentru cumparator

Peretii din sticla pentru vitrine de magazine sau spatii comerciale , asigura o maxima vizibilitate pentru ca nu exista profile verticale sau conexiuni vizibile intre piesele de sticla. Pe principiul ca interiorul perfect arata ca un spatiu exterior si ca organismul uman functioneaza dupa ritmul zi-noapte, fiind sensibil la oricare dintre razele spectrului solar, cu ajutorul compartimentarilor din sticla orice spatiu capata deschidere totala catre sursele de lumina, ajutand ca razele sa patrunda pana in mijlocul oricarei locatii.

Caracteristici vitrine spatii comerciale

  • Executate din geam de 10-12 mm securizat sau si laminat
  • Sticla clara sau personalizata
  • Panourile fixe sunt fixate in profile din aluminiu tip "U" sau sine perimetrale ( pot fi vopsite RAL)
  • Intrarile de acces pot fi realizate cu usi (batante, glisante, automate) sau rulouri metalice

Montaj si garantie:

  • Termenul de executie : 7- 20 zile lucratoare .
  • Garantie pentru montaj fatada magazin : 2 ani.
  • Acordam o atentie deosebita aspectelor legate de siguranta
  • Asiguram cel mai inalt nivel de securitate folosind sisteme de prindere profesionale de la cei mai renumiti producatori de sisteme arhitecturale.
  • Executam la comanda orice model de vitrina pentru spatiu commercial cu sticle  sablate, pictate, serigrafiate, folii colorate, fumurii

Vitrinele din sticla cu  inaltimi foarte mari, avand in vedere ca vitrina de sticla va fi impartita in mai multe module de geam, acestea neavand decat prindere superioara si in pardoseala, vor  flamba dar este absolut normal sa se intample acest lucru.

De aceea este absolut necesar ca prinderile din plafon si cele din pardoseala sa fie foarte solide si de calitate superioara. Sticla este un material care cantareste 25 kg/mp pentru grosimea de 10mm, asadar punctele critice sunt cele de sustinere.

De asemenea nu trebuie neglijata nici calitatea sticlei care este la fel de importanta.

AVANTAJUL VITRINELOR DIN STICLA

Sunt persoane care aleg caramida, atlele rigipsul iar altele aleg sticla pentru pereti din interiorul birourilor sau chiar a caselor lor.
Cei ce aleg sticla, desi la prima vedere este mai scumpa de cat orice alta varianta de perete in timp vor fi mai castigati! Asta pentru ca sticla nu necesita sa fie zugravita sau tapetata, deci daca faceti un calcul sumar cu o renevoare pe an, mana de lucru, materiale si curatenie o sa vedeti ca avem dreptate.

Asta din punct de vedere financiar, dar ca si imagine fara nici un fel de discutie peretii din sticla sunt o alegere premium pentru orice tip de spatiu.

Unii spun sa se sparge si pot sa aiba loc accidente! Nimic mai fals, sticla folosita este sticla de 8-10 chiar 12 mm grosime securizata la 600 de grade avand o rezistenta de 6-7 ori mai mare decat o sticla nesecurizata.

Acesta sticla este mai rezistenta la soc decat rigipsul sau caramida!!! Da, daca cineva spre exemplu arunca cu un scaun intr-un perete despartitor de sticla, scaunul loveste geamul si este aruncat inapoi fara sa lase nici o urma pe geam! Intr-un perete de rigips scaunul face o gaura!

Pereti sticla se calculeaza la metru patrat si in functie de profilele si accesoriile folosite.

VITRINA STICLA = VIZIBILITATE MAXIMA = CU PESTE 30% MAI MULTI CLIENTI

Prezenta luminii naturale în magazine constituie atât o sursã de animatie, de calitate (redarea culorilor), dar si o posibilitate de a economisi energie.
Sursele de luminã artificialã utilizate pentru a pune în valoare produsele degajã multã cãldurã, fiind deseori necesarã rãcirea localurilor respective.
Amplasarea de ferestre permite reducerea utilizãrii lãmpilor, dar si ventilarea spatiilor.
Vitrinele de magazine sau peretii exterior din Sticla securizata nu incomodeazã vizualizarea obiectelor de catre comparator.