Vitrina magazinului tau, Cartea ta de vizita!

EXECUTAM PE COMANDA ORICE TIP DE FATADA COMERCIALA DIN STICLA!

Peretii, fatadele sau vitrinele din sticla pentru vitrine de magazine sau spatii comerciale , asigura o maxima vizibilitate in interiorul spatiului, deoarece nu exista profile verticale sau conexiuni vizibile intre piesele de sticla. Pe principiul ca interiorul perfect arata ca un spatiu exterior si ca organismul uman functioneaza dupa ritmul zi-noapte, fiind sensibil la oricare dintre razele spectrului solar, cu ajutorul vitrinelor din sticla orice spatiu capata deschidere totala catre sursele de lumina, ajutand ca razele sa patrunda pana in mijlocul oricarei locatii.

 

MAI MULTA VIZIBILITATE PENTRU CUMPARATOR

Prezenta luminii naturale în magazine cu ajutorul fatadelor, vitrinelor si peretilor din sticla,  constituie atât o sursã de animatie, de calitate (redarea culorilor), dar si o posibilitate de a economisi energie.
Sursele de luminã artificialã utilizate pentru a pune în valoare produsele degajã multã cãldurã, fiind deseori necesarã rãcirea localurilor respective. Amplasarea de ferestre permite reducerea utilizãrii lãmpilor, dar si ventilarea spatiilor.
Vitrina, fatada sau peretii din sticla securizata pentru spatii comerciale, buticuri, restaurante sau hoteluri  nu incomodeazã vizualizarea obiectelor de catre cumparator.

Un magazin cu o fatada din sticla securizata,  iti aduce garantat cu peste 30% mai multi clienti decat o fatada sau o vitrina cu profile verticale din Aluminiu sau PVC.

 

VITRINE DIN STICLA CU USI BATANTE

MONTAJ PROFESIONAL- GARANTIE 24 LUNI - CALITATE GERMANA

VITRINE DIN STICLA CU RULOURI METALICE

fatade-sticla-magazin-abraconstruct-13

 

CARACTERISTICI

 

Fatadele si vitrinele din sticla pentru magazine si spatii comerciale AbraConstruct sunt executate cu materiale cu un inalt grad de rezistenta, de la cei mai consacrati producatori de sisteme arhitecturale. 

Elementele vitrate fixe completeaza solutiile de partitionare a spatiilor deschise, oferind eleganta si versatilitate, personalizare, siguranta in exploatare, costuri reduse de intretinere si stabilitate in timp a parametrilor constructivi. Profilele structurale de fixare pot fi vizibile (aparente) sau ascunse, de diverse dimensiuni si cu o gama larga de finisaje.

Putem oferi consultanta in alegerea solutiei optime de constructie a fatadei comerciale sau adapta solutiile propuse de arhitecti in concordanta cu bugetele si interesele tale.

In peretii din sticla pentru fatadele magazinelor se pot integra sisteme de usi de sticla batante , glisante sau pliant-glisante. Pe langa variantele clasice curente oferim si solutia peretilor mobili ( vitrine armonice-culisante) din sticla, pe care ii puteti utiliza dupa preferinte, pe timp de iarna inchisi iar pet imp de vara open space .

Caracteristicile generale pentru fatadele din sticla pentru spatii comerciale sunt:

  • Executate din geam de 10-12 mm securizat sau si laminat
  • Dimensiunile sunt diferite in functie de golul unde se amplaseaza 
  • Sticla clara sau personalizata
  • Panourile fixe sunt fixate in profile din aluminiu special concepute, tip „U” sau sine perimetrale  ( pot fi vopsite RAL)
  • Intrarile de acces pot fi realizate cu usi (batante, glisante, automate) sau rulouri metalice

Interiorul perfect arata ca un spatiu exterior

Cu ajutorul vitrinelor si fatadelor din sticla pentru magazine si spatii comerciale,  AbraConstruct, vizibilitatea din interiorul si exteriorul magazinului este maxima, astfel incat comunicarea produselor sa fie facuta intr-un mod profesionist

Vitrina unui magazin reprezinta interactiunea dintre mediul exterior si ceea ce doreste sa comunice comerciantul.

Mai multa vizibilitate pentru comparator!

Peretii din sticla pentru vitrine de magazine sau spatii comerciale , asigura o maxima vizibilitate pentru ca nu exista profile verticale sau conexiuni vizibile intre piesele de sticla. Pe principiul ca interiorul perfect arata ca un spatiu exterior si ca organismul uman functioneaza dupa ritmul zi-noapte, fiind sensibil la oricare dintre razele spectrului solar, cu ajutorul compartimentarilor din sticla orice spatiu capata deschidere totala catre sursele de lumina, ajutand ca razele sa patrunda pana in mijlocul oricarei locatii.

Vizibilitate maxima!

fatade-sticla-magazin-abraconstruct-4