Pereti din sticla

O solutie moderna de compartimentare

Alegeți pereți despărțitori din sticlă securizata pentru amenajarea locuintei, birourilor sau spatiilor intunecate.

Sunt persoane care aleg caramida, atlele rigipsul iar altele aleg sticla pentru pereti din interiorul birourilor sau chiar a caselor lor.
Cei ce aleg sticla pentru compartimentari, pereti si usi, desi la prima vedere este mai scumpa de cat orice alta varianta de perete, in timp vor fi mai castigati! Asta pentru ca peretii din sticla nu necesita sa fie zugraviti si isi pastreaza ani indelungati aspectul de nou.

Deci daca faceti un calcul sumar cu o renevoare pe an, mana de lucru, materiale si curatenie o sa vedeti ca avem dreptate.
Asta din punct de vedere financiar, dar ca si imagine fara nici un fel de discutie peretii din sticla sunt o alegere premium pentru orice tip de spatiu.
Unii spun sa se sparge si pot sa aiba loc accidente! Nimic mai fals, sticla folosita este sticla de 8-10 chiar 12 mm grosime securizata la 600 de grade avand o rezistenta de 6-7 ori mai mare decat o sticla nesecurizata.

Acesta sticla este mai rezistenta la soc decat rigipsul sau caramida!!! Da, daca cineva spre exemplu arunca cu un scaun intr-un perete despartitor de sticla scaunul  loveste geamul si este aruncat inapoi fara sa lase nici o urma pe geam! Intr-un perete de rigips scaunul face o gaura!

Compartimentarile, usile si peretii din sticla, asigura o maxima vizibilitate pentru ca nu exista profile verticale sau conexiuni vizibile intre piesele de sticla.

Pe principiul ca interiorul perfect arata ca un spatiu exterior si ca organismul uman functioneaza dupa ritmul zi-noapte, fiind sensibil la oricare dintre razele spectrului solar, cu ajutorul compartimentarilor din sticla orice spatiu capata deschidere totala catre sursele de lumina, ajutand ca razele sa patrunda pana in mijlocul oricarei locatii.

Nevoia de apropiere, de spațiu, de luminozitate, dorința de libertate și lipsa barierelor sunt câteva dintre motivele pentru care putem alege sticla ca material pentru pereți și compartimentări din sticla.

compartimentari, pereti, partitii, sticla securizata, cladiri de birouri, spatii comerciale, interioare, geam securizat, geam sablat

 

Peretii din sticla - O SOLUTIE MODERNA

Probabil este cel mai folosit sistem de compartimentare din Europa. Isi datoreaza succesul,faptul ca este simplu si se adapteaza la cele mai variate cerinte ale clientilor ,indiferent de buget si indiferent de tipul de cladire .

Compartimentari sticla - un produs de excelenta in domeniu,personalizat si elegant, din punct de vedere estetic nu exista nici o limitare, lasand practic loc oricaror preferinte individuale de design. Sticla poate fi personalizata iar profilele colorate in functie de preferintele dumneavoastra.Aceeasi libertate de alegere o ofera si gama noastra de elemente pentru usi.

pereti-sticla-compartimentari

Avantajele compartimentarilor si peretilor din sticla il reprezinta faptul ca:

  1. Peretii din sticla asigura un nivel ridicat de protectie fonica
  2. Comparimentarile din sticla sunt extrem de eficiente din punct de vedere al costurilor deoarece nu necesita modificari structurale, ceea ce permite mentinerea unor costuri reduse raportat la tehnologia de inalta calitate asigurata.

      3.Costurile reduse - econimisirea energiei prin trasparenta panourilor din sticla

  1. In spatiile de lucru angajatii se vor lucra intr-un mediu sanatos. Pe parcusul unei zile veti putea renunta complet la energia electrica din birouri, deci o econimie substantiala de care va puteti bucura din plin.

    Daca va doriti un spatiu modern de birouri sau doriti sa dati o nota de rafinament si profesionalism spatiului actual de lucru al companiei dumneavoastra, peretii despartitori, compartimentarile din sticla si usile din sticla reprezinta solutia ideala si o binevenita recompensa financiara multumita acestei tehnologii ultra-moderne, ultra-eco.

Care sunt motivele pentru care aleg in continuare amenajarea si compartimentarea birourilor cu pereti din sticla?

Raspunsul este simplu: economisirea de energie, nevoia de apropiere, de spațiu, de luminozitate, dorința de libertate și lipsa barierelor sunt câteva dintre motivele pentru care putem alege sticla ca material pentru pereți și compartimentări pentru spatiile de birouri afirma Nicoleta Grajdeanu – General Manager AbraConstruct

 

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *